Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid heropend Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid heropend
  • Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl
shoppen

Mail & Win; Boek OERsterk van Richard de Leth

Jullie hebben vanmorgen al kunnen lezen dat biologische supermarkt Ekoplaza de aankomende tijd, haar (oude & nieuwe) klanten gaat helpen om een gezonde en duurzame lijfstijl te ontwikkelen die bij jou past en dit zonder ingewikkelde diëten en dure producten.

ekoplaza

 

Testman en ik komen zelf regelmatig bij Ekoplaza en deze biologische supermarkt laat duidelijk zien dat biologisch absoluut geen ‘geitenharen wollensokken’ imago meer heeft.

De aankomende weken staan er 4 thema’s centraal tijdens de Gezonde Leefstijlweken; suikervrij eten, oersterk eten, sport & voeding en plantaardig eten. Je kunt 2 weken lang bij Ekoplaza terecht voor tips, recepten en speciale productpromoties.

Mail & win actie: Lifestylelady.nl mag, namens Ekoplaza, een aantal boeken weggeven. En aangezien vanaf morgen het thema ‘Oersterk Eten’ is, mag ik 2 exemplaren weggeven van het boek; ‘OERsterk’ van Richard van Leth.

OERsterk

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze boeken? Geef, voor 18 april as., antwoord op deze vraag; Wie zijn de 4 ambassadeurs van de Ekoplaza Gezonde Leefstijlweken? Mail naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?