You are here: Home » Eten & koken » Mail & Win; Boek OERsterk van Richard de Leth

Mail & Win; Boek OERsterk van Richard de Leth

geschreven door Constance

Jullie hebben vanmorgen al kunnen lezen dat biologische supermarkt Ekoplaza de aankomende tijd, haar (oude & nieuwe) klanten gaat helpen om een gezonde en duurzame lijfstijl te ontwikkelen die bij jou past en dit zonder ingewikkelde diëten en dure producten.

ekoplaza

 

Testman en ik komen zelf regelmatig bij Ekoplaza en deze biologische supermarkt laat duidelijk zien dat biologisch absoluut geen ‘geitenharen wollensokken’ imago meer heeft.

De aankomende weken staan er 4 thema’s centraal tijdens de Gezonde Leefstijlweken; suikervrij eten, oersterk eten, sport & voeding en plantaardig eten. Je kunt 2 weken lang bij Ekoplaza terecht voor tips, recepten en speciale productpromoties.

Mail & win actie: Lifestylelady.nl mag, namens Ekoplaza, een aantal boeken weggeven. En aangezien vanaf morgen het thema ‘Oersterk Eten’ is, mag ik 2 exemplaren weggeven van het boek; ‘OERsterk’ van Richard van Leth.

OERsterk

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze boeken? Geef, voor 18 april as., antwoord op deze vraag; Wie zijn de 4 ambassadeurs van de Ekoplaza Gezonde Leefstijlweken? Mail naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Ine Josten 4 april 2016 - 12:46

Ik ben benieuwd of dit boek me nog ’tips’ kan geven

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com