Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Herfsttrend; Binnentuintjes Herfsttrend; Binnentuintjes
  • De Amaryllis is de kerstplant bij uitstek De Amaryllis is de kerstplant bij uitstek
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • s.Oliver Feels likes Summer geur s.Oliver Feels likes Summer geur
  • Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust
  • Met deze accessoires maak je altijd de perfecte Gin & Tonic Met deze accessoires maak je altijd de perfecte Gin & Tonic
shoppen

Hangende kruidentuin van Boskke, de Sky Planter

Onze nieuwe keuken is zo goed als, alleen is het nog steeds wachten op de stucadoor. Maar Testman en mijzelf gaan toch gewoon door met het stylen van de keuken. Zo hebben we zelf een paar leuke lampen gemaakt en deze aan de verwarmingsbuizen voor ons raam gehangen.

boskke-skyplanter-recycled

Maar we vonden het nog steeds een beetje saai en wilden ook graag verse kruiden in de keuken. En daarvoor zijn de hangende bloempotten van Boskke ideaal. De Sky Planter is er in verschillende maten en materialen. Wij hebben gekozen voor de kunststof versie gemaakt van recycled materiaal.

Hoe werkt de Boskke Sky Planter? Hij wordt geleverd incl. 2 metalen ophangkoorden (een korte en een langere) en een haak waarmee je de Sky Planter aan het plafond kan hangen. Wij hebben S-haken gekocht bij Dille & Kamille en deze haak aan de verwarmingsbuis gehangen en daarna het ophangkoord gebruikt. Je vult de hanger met de (kruiden)plant die je wilt gebruiken en daarna sluit je de aarde op dmv. het speciale ‘matje’ dat bij de hanger geleverd is. En daarna klik je dit matje vast met de afsluitring en is de Sky Planter klaar. Je hangt hem op en geeft, aan de bovenkant, water. En door de speciale marker kan je gemakkelijk zien of je planten water nodig hebben.

Je kunt de Boskke Sky Planter set gemakkelijk online bestellen, en ik heb dit gedaan via Life for Style. Ik had de set heel snel in huis, het was verpakt als een cadeau (heel leuk, zeker als je inderdaad iets besteld om weg te geven) en er zat een persoonlijk, handgeschreven, kaartje bij van Renée (de eigenaar vd winkel).

kruiden boskke
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?