Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
  • BY LOULOU; de Christmas Collection BY LOULOU; de Christmas Collection
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
  • Limited edition IKEA NIPPRIG collectie Limited edition IKEA NIPPRIG collectie
  • Limited edition IKEA NIPPRIG collectie Limited edition IKEA NIPPRIG collectie
shoppen

Hermès Festival des Métiers in Amsterdam

Afgelopen donderdag ben ik aanwezig geweest bij de opening van het Hermès Festival des Métiers in Amsterdam. En dit is een tentoonstelling waarin de verschillende ambachten van Hermès worden getoond in de Hollandsche Manege in Amsterdam.

hermes

Je kunt nog t/m 10 april as. terecht bij de Franse ateliers van Hermès. De ambachtslieden maken een brede selectie van de Hermès producten. Deze boeiende openbare tentoonstelling biedt een fascinerend
inzicht in de tradities en waarden van Hermès; een presentatie die interactie stimuleert. Je krijgt de gelegenheid om aan de ambachtslieden vragen te stellen en hun werk te bewonderen. Zo kan je zien hoe de beroemde zijden Hermès sjaal, handtas, zadels, stropdas en andere Hermès items gemaakt worden.

Het is niet toevallig dat Hermès de Hollandsche Manege heeft gekozen als locatie voor het Festival des Métiers. In 1837 werd Hermès opgericht in Parijs als atelier voor halsters en paardentuigen. Het prachtige pand van de Hollandsche Manege (Overtoom naast nr 179, Amsterdam) herbergt de oudste rijschool van Nederland, inmiddels een modern en veelzijdig manegebedrijf. Het Festival des Métiers is een rondreizende tentoonstelling en de toegang is gratis en je kunt terecht van 11.00 tot 18.00 uur.

Hoe wordt een Hermès stropdas gemaakt?

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?