You are here: Home » Eten & koken » Ikea ANVÄNDBAR Collectie

Ikea ANVÄNDBAR Collectie

geschreven door Constance

Deze maand ligt de Ikea ANVÄNDBAR collectie in de schappen en met deze limited editie helpt Ikea je op thuis groener te leven met stijlvolle producten, zoals zelf-waterende potten, macramé plantenhangers en koken in potten van klei. Dus maak je interieur groener en haal de natuur in huis met de nieuwe ANVÄNDBAR collectie. Creëer je eigen urban garden, kook als de Romeinen in potten van klei, verbruik minder plastic door over te stappen op katoen en haal het park in huis met een wel heel bijzonder bankje.

00_PH132957_ANVANDBAR
Haal buiten naar binnen met de zelf-waterende ANVÄNDBAR potten. Het water absorberende terracotta zorgt voor een constante verspreiding van vocht. Zo bepalen de planten zelf wanneer ze dorst hebben.

01_PH132885_a_ANVANDBAR_potten

 

02_PH132884_a_ANVANDBAR_plantenhangers
Heb je weinig ruimte en wil je toch veel groen in huis? Ga voor de ANVÄNDBAR macramé plantenhangers. Combineer de geknoopte hangers met de ANVÄNDBAR potten of schalen om je eigen tuin in de lucht te creëren. DIY-tip: doop de hangers in verf in jouw favoriete kleur voor een persoonlijke touch.


De Romeinen kookten in potten van klei. Dankzij de ANVÄNDBAR collectie is deze kookstijl weer helemaal terug. De potten zorgen voor een constante temperatuur en hebben minder olie of vet nodig. Bovendien kan je ze als kookpan én serveerschaal gebruiken.
04_PH132886_a_ANVANDBAR_bankje
Relaxen op een bankje in het park kan nu ook gewoon binnen. Met het ANVÄNDBAR bankje haal je dat gevoel in huis. In de rugleuning is namelijk ruimte gemaakt voor planten. Een bank en urban garden in één dus!

 

Wil je in 2016 minder plastic gebruiken? Ga voor stof! Het is heel makkelijk met deze stoffen zakken en tassen. Gebruik de zakken om voedsel in te bewaren en neem de vrolijke tassen mee naar de winkel. Ze kunnen in de wasmachine en zijn dus eindeloos te gebruiken.

06_PH132881_a_ANVANDBAR_bank_afvalscheiding

Slim, ruimtebesparend en stijlvol, de ANVÄNDBAR bank voor afvalscheiding heeft het allemaal. De bank van grenen maakt het heel eenvoudig om afval te scheiden en fungeert in de hal ook als zitplaats om je schoenen aan te doen. Geef ook de stofzuiger eens een dag vrij en kies voor een traditionele oplossing met de ANVÄNDBAR stoffer en blik.


De keuzes die we thuis maken kunnen het verschil maken. Laat je inspireren door 2 boeken uit de ANVÄNDBAR collectie. Het boek KINDER HOMES staat vol creatieve ideeën en simpele tips om thuis duurzamer te leven. Het boek GROW TOGETHER draait om het creëren van een groener huis en staat boordevol tips voor het kweken van je eigen voedsel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com