You are here: Home » Trends » De vloerlamp is hip!

De vloerlamp is hip!

geschreven door Constance

Advertorial
Mooie verlichting maakt je woonkamer helemaal af. En dan kan je kiezen voor een hang, schemer- of wandlamp maar wat dacht je van een vloerlamp? Deze is terug van weggeweest en is in vele soorten en maten.
Vloerlamp 7613ZW

En een vloerlamp past in elk interieur, modern maar ook bij een landelijke stijl. De meeste vloerlampen zijn lekker fors van formaat en geven dan niet alleen veel licht maar zijn tegelijkertijd ook mooie woonaccessoires.

Een groot voordeel van een vloerlamp is dat je geen gaten in het plafond hoeft te boren, en er zijn ook geen elektra draden nodig, een stopcontact is voldoende. En als je lamp een lang snoer heeft, is ie ook gemakkelijk te verplaatsen en kan je de lamp overal neerzetten.

De (grote) booglamp is perfect boven de eettafel, en geeft heel sfeervol licht voor een gezellig diner met vrienden en familie, zeker als er een dimmer aan het snoer zit. Testman en ik hebben sinds een paar maanden een booglamp boven onze eettafel hangen, en wij hebben ook voor een XXL model gekozen.

Een vloerlamp is ook ideaal om een knus leeshoekje te creëren, bijv. met een lekkere fauteuil en bijzettafeltje of poef. Zo kan je ongestoord genieten van je boek.

Kijk bij het kiezen van een vloerlamp wel waar je de lamp voor wilt gebruiken; want er zijn ook vloerlampen die het licht over je plafond verspreiden. Ze geven je woonkamer meer sfeer maar zijn dus niet geschikt voor boven de eettafel of als leeslamp.

Wil je toch alles-in-een? Ga dan voor een vloerlamp met een draaibare spot of kap.
7610GR Vloerlamp

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com