Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Headphones Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Headphones
  • IFA Berlijn 2016 IFA Berlijn 2016
  • Test; Headsets met ruisonderdrukking van Teufel & Philips Test; Headsets met ruisonderdrukking van Teufel & Philips
  • Test; Philips draadloze headset met ruisonderdrukking Test; Philips draadloze headset met ruisonderdrukking
  • Teufel lanceert Mute headset & BAMSTER XS Teufel lanceert Mute headset & BAMSTER XS
wonen

Test; Teufel Rockster XS

Aangezien vandaag in Amsterdam (van Baerlestraat) de Teufel Brandstore geopend wordt, leek het me een mooie gelegenheid om mijn test met de Teufel Rockster XS te plaatsen.

teufel rockster xs

De Teufel Rockster XS is een spatwaterdichte bluetooth (met NFC) speaker die er stoer  en solide uitziet. En de XS is gebaseerd op zijn grote broer, de Rockster. De naam doet het al vermoeden maar de Rockster XS is geen lichtgewicht speaker en daar moet je rekening mee houden als hem mee wilt nemen in je tas of rugzak. De reden voor het gewicht is oa. de zware accu, maar deze heeft wel als voordeel dat ie niet snel aan de lader gelegd hoeft te worden en je kunt tegelijkertijd ook andere apparaten opladen, terwijl je muziek afspeelt.

teufel rockster xs booster knop

Als je 2 speakers met elkaar koppelt heb je gelijk een draadloos stereogeluid. En ondanks het feit dat ie er niet zo heel groot is, geeft ie wel een prima geluid, en dat geldt vooral met de ‘boost’ knop. Deze knop is bedoelt om buiten te gebruiken maar ook binnen, in een grote woonkamer tijdens een feestje, werkt ie perfect, zeker als je van zware tonen houdt. Maar ook zonder de boost knop klinkt de Rockster XS goed, het geluid komt dan echt vanuit het midden vd speaker.

achterkant teufel rockster xs

Conclusie; De Teufel Rockster XS is een fijne speaker met een lekkere sound. En Teufel heeft ook bij deze speaker haar kenmerkende rode lijn verwerkt. Hij ziet er stoer uit en is misschien iets meer een mannencadeau dan eentje voor dames. (Tip; Misschien kan Teufel leuke gekleurde ‘jasjes’ voor de Rockster XS ontwerpen.) Het enige minpuntje is het gewicht, je stopt hem niet even snel in je handtas.

Wil je de Teufel Rockster XS gaan bekijken, dan kan dat in de Teufel Brandstore in Amsterdam of je bestelt hem gewoon, gemakkelijk en snel, online. (Euro 179,00)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?