You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Philips AmbiGlow Plus Base monitor

Test; Philips AmbiGlow Plus Base monitor

geschreven door Constance

Afgelopen week is er bij mij een grote doos bezorgd en daar zat de nieuwe Philips AmbiGlow Plus Base monitor in, en ik ga deze testen. Ik ben heel benieuwd en mijn testervaringen volgen binnenkort.

ambiglow monitor

Deze 27-inch monitor heeft de AmbiGlow Plus technologie en hierdoor krijg je een halo van licht op en rond de monitorstandaard die pasaat bij het beeld op scherm. Je ziet dit licht ook als de monitor is uitgeschakeld zodat je je (woon)kamer sfeervol kan verlichten. De kleuren zijn aan te passen naar jouw stemming en voorkeur; bijv. energiek blauw voor overdag, een warme gloed in de avond of een betoverende stemming voor ’s nachts. Dankzij de timerinstellingen kan je de Ambiglow Plus monitorstandaard bovendien automatisch inschakelen om je te verwelkomen of te wekken en ’s avonds automatisch uitschakelen. Een andere mogelijkheid is om de kleuren te synchroniseren met de beelden op het scherm.

Het scherm zelf is zo gemaakt dat je altijd een goed beeld hebt, vanuit elke hoek en verder is de rand heel smal. Full-HD zorgt voor scherpe beelden en de AH-IPS LCD-technologie geeft het beeldscherm een ultrabrede kijkhoek met een hoog contrast en levendige beelden, zelfs aan de buitenranden. Met de Flicker-Free-technologie worden flikkeringen geëlimineerd. De negatieve effecten van schermflikkering verergeren vaak ongemerkt en dit kan leiden tot vermoeidheid aan de ogen en vermindering van de productiviteit of het kijkplezier. De Flicker-Free-technologie houdt de weergave stabiel.

monitor stand

De monitorstandaard heeft een intuïtieve touch strook met makkelijk te onthouden tik- en veeggebaren voor het selecteren van standen en kleuren. De nieuwe monitor maakt ook gebruik van verschillende Philips Smart-technologieën. Zo past SmartContrast automatisch de kleuren en de intensiteit van de achtergrondverlichting aan om het contrast te verbeteren in digitale afbeeldingen en video’s. De Economy-modus zorgt daarnaast voor de juiste weergave van dagelijkse kantoortoepassingen en een lager energiegebruik. SmartImage analyseert automatisch waar gebruikers naar kijken en biedt een menu met opties voor het selecteren van toepassingspecifieke standen. Tenslotte versnelt 5ms SmartResponse automatisch de reactietijden van de monitor tijdens het spelen van games of het bekijken van video’s. De technologie elimineert schokken, vertragingen en spookeffecten voor levensechte beelden.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?