Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag Tip; Workshop Samen Ringen maken bij Marije Geursen Moederdag Tip; Workshop Samen Ringen maken bij Marije Geursen
  • Oroblu Panty workshop Oroblu Panty workshop
  • PUPA Milano make-up workshop PUPA Milano make-up workshop
  • Kaasmerk Parrano lanceert nieuw product Kaasmerk Parrano lanceert nieuw product
  • LOOkX opent pop-up store LOOkX opent pop-up store
  • Inglot Cosmetics opent nieuwe winkels Inglot Cosmetics opent nieuwe winkels
wonen

De duurzame KaboogaBike

Na bijna 2 jaar voorbereiding is het dan eindelijk zover; de duurzame KaboogaBike is er en is te koop via Oneplanetcrowd.

kaboogabike

 

De KaboogaBike is een loopfiets die geschikt is voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar en is gemaakt van bamboe en 100% duurzaam. En het leuke is dat je deze fiets samen met je kind of kleinkind in elkaar kan zetten. Wie de fiets koopt kan kiezen uit 2 opties; het zelfbouwpakket of meedoen aan een workshop waarbij je samen aan de slag gaat en je kind tegelijkertijd de KaboogaBike goed leert kennen.

De fiets wordt gemaakt van milieuvriendelijk bamboe, want een gekapt bamboe bos is binnen 1 jaar na de kap volgroeid. En de ontwerper Jan Bashaijha Mwesigwa is ook zeer maatschappelijk betrokken want hij doneert na zijn workshops altijd de voorbeeldfiets aan een gezin dat het niet zo breed heeft. Daarnaast wordt de fiets milieuvriendelijk verpakt en verzekerd de aanschaf van de KaboogaBike je dagelijkse dosis frissse lucht. Verder ziet de fiets er stoer uit en is ie niet alleen heel duurzaam, maar ook veel comfortabeler dan bijvoorbeeld een plastic fietsje. Bamboe is namelijk een ijzersterk natuurproduct en super schokabsorberend.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?