Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • OPPO AX7 smartphone OPPO AX7 smartphone
  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
ladygadgets

December cadeautip: Microsoft Lumia 550

Zoek je nog een bijzonder én betaalbaar kerstcadeau? Want dacht je van de Microsoft Lumia 550 smartphone? Want deze Lumia (in zwart of wit) kost slechts euro 129,00 en daarmee de meeste betaalbare 4G LTD-smartphone.

lumia 550

De Lumia 550 van Microsoft heeft Windows 10 en verschillende Microsoft-apps en -diensten, zoals Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), OneDrive, Outlook Mail en Outlook Calendar. Het HD-scherm is 4,7 inch groot en kan je zelfs in de felle zon foto’s, video’s en documenten bekijken.

Verder kan je profiteren van Windows 10, met Microsoft Office-apps die zich aanpassen aan je schermgrootte, en met OneDrive-cloudopslag zodat je documenten onderweg kunt bekijken, creëren en bewerken.

Een volle accu gaat 14 uur lang mee (spreektijd) en heeft 28 dagen stand-by tijd door de 2100 mAh-accu.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?