You are here: Home » Beauty » Test; Estée Lauder New Dimension huidverzorging

Test; Estée Lauder New Dimension huidverzorging

geschreven door Constance

Ruim een maand geleden heb ik al aangekondigd dat ik aan de slag zou gaan met 2 producten uit de nieuwe Estée Lauder New Dimension huidverzorgingsserie.

estee lauder new dimension

Ik heb van Estée Lauder het New Dimension Shape + Fill Expert Serum en het New Dimension Expert Liquid Tape Dit zijn 2 verschillende producten die beiden wel 1 doel hebben; je huid meer ‘volume’ en ‘shape’ geven. De New Dimension serie heeft heel veel ingrediënten die hiervoor (moeten) zorgen, zoals hyaluronzuur, filaggrine en lipiden.

Het serum kan op het gehele gezicht gebruikt worden, en het Expert Liquid Tape is meer bedoeld voor langs je jukbeenderen tot de slapen en de hele zone rond de ogen en legt als het ware een ‘coating’ rondom deze plaatsen aan. En verloop van tijd wordt de zone rond je ogen er gelift uit. (Let op; laat de Liquid Tape goed intrekken en breng daarna het serum aan.)

Ikzelf vind het Serum heerlijk ruiken en het trekt ook gelijk in, nadat je het hebt aangebracht. De structuur is lekker licht en is daardoor, vind ik, met name geschikt voor in het voorjaar en zomer. Nu, in het najaar en de winter heb ik over het serum wel Mádara Facial Oil voor extra verzorging. (Over deze olie lees je morgen meer.) Ik merkte al vrij snel dat mijn huid er minder dof uitzag en ook een mooie glans kreeg. De Liquid Tape vind ik nog revolutionairder want mijn kraaienpootjes zijn bijna verdwenen en ook de huid onder mijn ogen is gladder.

Conclusie; Ik vind de Estée Lauder New Dimension producten echt doen wat ze beloven. En ze zijn zuinig in gebruik want ondanks het feit dat je ze 2x per dag moet gebruiken smeren beiden producten heel goed uit en heb je maar een klein beetje nodig. En je ziet zeker resultaat na ruim 1 maand. Ik heb 1 klein puntje gevonden, de producten zijn helaas niet goedkoop. Natuurlijk zie je resultaat en doe je heel lang met de inhoud, het is toch een hele uitgave. (Euro 90,- voor het Serum en euro 70,- voor het Liquid tape.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com