You are here: Home » Behang & muur » Online interieurshop Designed for Living

Online interieurshop Designed for Living

geschreven door Constance

De, van oorsprong Nederlandse, interieurwebshop Designed for Living* heeft inmiddels bezoekers uit meer dan 150 verschillende landen. En eenmaal in de store word je verrast met ideeën, suggesties en producten en deze kan je gelijk kopen.

Wild Trellis

 

En deze manier van winkelen bestond tot voor kort nog niet in de interieurwereld. Wat DFL verder uniek maakt is dat de styling combinaties met de aangeboden objecten nergens anders online te vinden zijn. Ieder product is met veel aandacht voor kwaliteit en authenticiteit geselecteerd. DFL is trots op haar pioniersrol; diverse gevestigde internationale merken, kleinschalige labels en artisanale ontwerpers hebben DFL gekozen als digitaal podium om voor het eerst hun ontwerpen online te verkopen. Designed for Living heeft een grote collectie behang en zelfgemaakte lampen.

behang
*Co-founders Noor Meyjes en Jantien Nunnikhoven waren beide voorheen werkzaam als zelfstandig interior designer en Residence styling director/ hoofdredacteur. Zij besloten in 2013 gezamenlijk Designed for Living op te richten.

sfeerbeeld

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com