Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Koop je nieuwe lamp online bij Directlampen.nl Koop je nieuwe lamp online bij Directlampen.nl
  • Nieuwe Philips Hue lampen Nieuwe Philips Hue lampen
  • Vaderdagtip; Multi-room streaming dmv. een LED-lamp Vaderdagtip; Multi-room streaming dmv. een LED-lamp
  • De vloerlamp is hip! De vloerlamp is hip!
  • Hanglampen voor boven de eettafel Hanglampen voor boven de eettafel
  • Nieuwe IKEA herfstcollectie Nieuwe IKEA herfstcollectie
wonen

Online interieurshop Designed for Living

De, van oorsprong Nederlandse, interieurwebshop Designed for Living* heeft inmiddels bezoekers uit meer dan 150 verschillende landen. En eenmaal in de store word je verrast met ideeën, suggesties en producten en deze kan je gelijk kopen.

Wild Trellis

 

En deze manier van winkelen bestond tot voor kort nog niet in de interieurwereld. Wat DFL verder uniek maakt is dat de styling combinaties met de aangeboden objecten nergens anders online te vinden zijn. Ieder product is met veel aandacht voor kwaliteit en authenticiteit geselecteerd. DFL is trots op haar pioniersrol; diverse gevestigde internationale merken, kleinschalige labels en artisanale ontwerpers hebben DFL gekozen als digitaal podium om voor het eerst hun ontwerpen online te verkopen. Designed for Living heeft een grote collectie behang en zelfgemaakte lampen.

behang
*Co-founders Noor Meyjes en Jantien Nunnikhoven waren beide voorheen werkzaam als zelfstandig interior designer en Residence styling director/ hoofdredacteur. Zij besloten in 2013 gezamenlijk Designed for Living op te richten.

sfeerbeeld

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?