Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Mail & Win; Kaartwereld cadeaubon

We gaan richting de feestdagen en dat is voor een hoop mensen nog steeds de periode waarop er kaarten gestuurd worden. Maar dat moeten wel bijzondere kaarten zijn en hiervoor kan je terecht bij Kaartwereld.nl.

kaartenwereld groei & bloei kaart

Voor mij zijn dat de Groei & Bloeikaarten, hierover lees je binnenkort meer. Maar wat dacht je van de Snoepkaarten? Deze kaarten zijn een combinatie van prachtige kaartjes en heerlijke snoepjes vormt een complete en creatieve verrassing voor ieder moment. Zoals de “Piep, piep, hoera”-kaart met snoepmuizen van Haribo met een persoonlijke boodschap naar je jarige vriend(in). En er zijn zelfs snoepkaarten voor je huisdier.

kaartenwereld snoepkaart

En ik mag, namens Kaartwereld.nl, 3 lezers blij maken met een cadeaubon twv. euro 10,-. Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze 3 waardebonnen? Geef antwoord op deze vraag; Wat zit er voor ‘snoep’ in de speciale snoepkaarten voor de hond en kat?

Mail je antwoord, voor 30 november as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com.

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?