Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
ladygadgets

Philips BlueTouch en PulseRelief

Heb je last van chronische pijn? Philips heeft de Philips BlueTouch en PulseRelief met gepersonaliseerde behandelingsapp gelanceerd, speciaal bedoeld voor iedereen met chronische pijn meer controle te geven om pijn te beheersen.

bluetooth

Bij mensen die aan chronische pijn lijden, komt rugpijn het meest voor. De Philips BlueTouch maakt gebruik van blauwlichttherapie om spierpijn in de rug te verlichten via een draadloze patch die onder de kleding kan worden gedragen. Dit bevordert het herstel van beschadigde spieren en geeft een verzachtende warmte af. De gepatenteerde, door Philips ontwikkelde technologie is klinisch bewezen en werkt met veertig blauwe LED-lampjes om de aanmaak van lichaamseigen stikstofoxide (NO) te stimuleren. In combinatie met warmte versterkt stikstofoxide de lokale doorbloeding, wat het natuurlijke herstelproces van het lichaam ondersteunt doordat de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de afvoer van stofwisselingsproducten worden verbeterd. Dit heeft onmiddellijk een ontspannend effect op overbelaste spieren. Uit onderzoek is gebleken dat met Philips BlueTouch de pijn beter beheerst kan worden: na w weken behandeling meldde bijna 2/3 van de patiënten ten minste 30% minder pijn. De Philips BlueTouch is ‘connected’, de intensiteitsniveaus (licht en temperatuur) kunnen naar voorkeur worden ingesteld, en de nieuwe app bevat een dagboek om de voortgang van de sessies bij te houden.

pulse relief

De PulseRelief maakt gebruik van TENS-therapie (transcutane elektronische zenuwstimulatie) om lichte tot matige chronische spier-/botpijn te beheersen. Tijdens een TENS-behandeling stimuleren elektroden de sensibele zenuwen in de huid. Deze elektrische pulsen stimuleren het natuurlijke vermogen van het lichaam om pijn te onderdrukken door geen pijnsignalen meer naar de hersenen te sturen en endorfine af te geven. Mensen die chronisch pijn lijden, kunnen hun behandeling heel eenvoudig via hun smartphone of tablet regelen en deze afstemmen op hun persoonlijke behoeftes. Daarbij is er keuzen uit 15 programma’s en maar liefst 60 intensiteitsniveaus. Philips PulseRelief is klein en licht en daardoor comfortabel om te dragen, en bevat elektroden met gepatenteerde hydrogel-technologie. Met het systeem kunnen mensen de hele dag door een behandelsessie instellen en uitvoeren, zonder gedoe met draden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?