Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & Win; Philips Design Monitor Mail & Win; Philips Design Monitor
  • Test; Fellowes Automax 200C papiervernietiger Test; Fellowes Automax 200C papiervernietiger
ladygadgets

Test; Fellowes papiervernietiger Automax 200C

Ik heb al aangekondigd dat ik, wederom, een Fellowes papiervernietiger zou gaan testen. Inmiddels is deze test afgerond en ik moet zeggen, de Automax 200C werkt super simpel en snel.

Fellowes AutoMax 200C

De Fellowes Automax 200C is misschien voor thuis gebruik net een maatje te groot maar als je, net als wij, aan huis een kantoor hebt, is deze papierversnipper ideaal. Nu hebben wij al eerder de Fellowes Powershred 73Ci getest en bij dit model moet je het papier bovenin de gleuf doen en dan komt aan de onderkant alles versnipperd in de (ruime) opvangbak terecht.

20151029_084839
20151029_085342

Bij de Automax 200C gaat het nog gemakkelijker; je ligt alle papieren (tot 200 vel) bovenin de bak, je sluit de klep en drukt op start en dan valt vanzelf alle versnipperde papieren in de opvangbak. Als je een cd-rom, credit card of andere ‘harde’ materialen wilt vernietigen dan gebruik je hiervoor wel de sleuf, bovenop de klep.

20151029_085420

Conclusie; de Automax 200C is meer geschikt voor een klein kantoor of kantoor aan huis en minder voor privé gebruik. Maar hij werkt reuze snel en gemakkelijk omdat je 200 vellen tegelijk versnipperd, dus je kan werken en versnipperen tegelijk!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?