You are here: Home » Kantoor » Test; Fellowes papiervernietiger Automax 200C

Test; Fellowes papiervernietiger Automax 200C

geschreven door Constance

Ik heb al aangekondigd dat ik, wederom, een Fellowes papiervernietiger zou gaan testen. Inmiddels is deze test afgerond en ik moet zeggen, de Automax 200C werkt super simpel en snel.

Fellowes AutoMax 200C

De Fellowes Automax 200C is misschien voor thuis gebruik net een maatje te groot maar als je, net als wij, aan huis een kantoor hebt, is deze papierversnipper ideaal. Nu hebben wij al eerder de Fellowes Powershred 73Ci getest en bij dit model moet je het papier bovenin de gleuf doen en dan komt aan de onderkant alles versnipperd in de (ruime) opvangbak terecht.

20151029_084839

20151029_085342

Bij de Automax 200C gaat het nog gemakkelijker; je ligt alle papieren (tot 200 vel) bovenin de bak, je sluit de klep en drukt op start en dan valt vanzelf alle versnipperde papieren in de opvangbak. Als je een cd-rom, credit card of andere ‘harde’ materialen wilt vernietigen dan gebruik je hiervoor wel de sleuf, bovenop de klep.

20151029_085420

Conclusie; de Automax 200C is meer geschikt voor een klein kantoor of kantoor aan huis en minder voor privé gebruik. Maar hij werkt reuze snel en gemakkelijk omdat je 200 vellen tegelijk versnipperd, dus je kan werken en versnipperen tegelijk!

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Dientjuh Jansen 9 november 2015 - 04:36

lijkt me een super fijne Fellowes papiervernietiger super fijn voor thuis voor mijn 2 jongens die studeren die hebben altijd zoveel papier die ze laten slingeren .dit is een uitkomst

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com