Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Internationale Dag van de Orchidee

As donderdag is het weer de Internationale Dag van de Orchidee en speciaal voor deze dag is er de Route van de Orchidee in de Amsterdamse 9 STRAATJES.

ORCHIDEE

 

En niet alleen in Amsterdam, want ook in Keulen, Londen en Parijs vindt deze Route plaats, als ode aan de Koningin onder de planten. In de Amsterdamse 9 STRAATJES zijn op 4 verschillende locaties een selectie van orchideeën te bewonderen; boutique hotel Canal House, fashion stores SMAAK Amsterdam en Fab. en beautysalon SOAP Treatment Store. Speciaal voor de Dag van de Orchidee ontwikkelt floral designer Pim van den Akker eye catching orchideekunstwerken die op de route te bewonderen zijn. In de middag kun je genieten van een bijzonder programma waaronder een stylingworkshop van de Nederlandse orchideestylist Tess Perry. De eerste bezoekers ontvangen een gratis orchidee.

Boutique hotel Canal House – Keizersgracht 148. De hele dag kan je de orchideeën en het orchideekunstwerk bewonderen dat ontworpen is door floral designer Pim van den Akker. Van 13.00 – 17.00 uur kan je in de bar genieten van een Orchideecocktail of –mocktail en van de wervelende tunes van saxofonist Saxy Mr. S.. Om 15.00 uur geeft orchideestylist Tess Perry een eenmalige orchidee-stylingworkshop in de Great Room

SMAAK Amsterdam – Berenstraat 39. De hele dag is de etalage van dit kleurrijke en kwalitatieve tassenlabel speciaal, voor de Dag van de Orchidee, ontworpen door fashion illustratrice Mimi Nizan. Raak geïnspireerd door de mix&match opstelling in de winkel van verschillende orchideeën met de SMAAK tassencollectie en bewonder het orchideekunstwerk ontworpen door floral designer Pim van den Akker. Van 13.00 – 17.00 uur kan je je laten schetsen mét orchidee door fashion illustratrice Mimi Nizan (wees er op tijd bij!) en neem een illustratie van jezelf mee naar huis.

9 STRAATJES

Fab. – Hartenstraat 7, ook hier staat een mooi orchideekunstwerk ontworpen door floral designer Pim van den Akker. Van 13.00 – 17.00 uur;  ben jij meer een exotisch type of een klassiek type? Bij iedere persoonlijkheid is er een bijpassend Fab. fashion item…en een orchidee! Laat je in deze fashion store fotograferen omringd door orchideeën en fashion items die passen bij jouw karakter!

SOAP Treatment Store – Spuistraat 281. De hele dag kan je hier ervaren hoe prachtig orchideeën tot hun recht komen in de wereld van beauty. Van 14.00 – 17.00 uur  kan je je nagels kosteloos lakken in een aantal van de orchidee kleuren door de professionele SOAP nagelstylisten en je ontvangt een goodie bag met fijne producten en een mini-orchidee (op = op)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?