You are here: Home » Accessoires » Samsung GALAXY S6 Edge+ covers

Samsung GALAXY S6 Edge+ covers

geschreven door Constance

Vanaf 3 september as. is ie verkrijgbaar, de Samsung GALAXY S6 Edge+ en als je dit nieuwe Samsung vlaggenschip als pre-order hebt besteld weet je zeker dat ie donderdag ook echt op je ligt te wachten. Maar het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je je kostbare kleinood goed beschermt met een originele Samsung cover.

cover samsung galaxy S6 edge+

Bij Mobilefun.nl kan je terecht voor een scala aan covers (en andere accessoires) en als je deze vandaag bestelt heb je deze op tijd in huis.  Ik heb afgelopen weekend mijn Samsung hoesje besteld en dat is de officiële Samsung GALAXY S6 Edge+ Flip Wallet Cover. Ik heb gekozen voor een hoes die net alleen de achterkant maar ook de voorkant van de S6 Edge+ beschermd want in je tas heb je, bijv. door je sleutelbos, kans op krassen op je scherm.

cover samsung galaxy S6 edge+ open

De Samsung GALAXY S6 Edge+ Flip Wallet Cover heeft de zgn. Sleep/Wake functie. Dit houdt in dat als je de voorklep opent het apparaat onmiddellijk aan gaat en dus klaar voor gebruik is in minder dan een seconde. Wanneer je klaar bent, kan je de case gewoon sluiten en het scherm van je apparaat zal onmiddellijk uit schakelen en het apparaat zal worden gebracht in de zogenaamde slaapstand. Door dit te doen wordt de levensduur van de batterij verhoogt. In dit hoesje zitten ook een aantal ingebouwde credit card slots zodat je je pinpas, creditcard, ID, of treinkaartjes kunt opbergen en hoef je eigenlijk geen portemonnee of tas meer mee. En ook is deze case geschikt voor Qi draadloos opladen, dmv. de docks en accessoires die beschikbaar zijn, zonder dat  je hoes van je S6 Edge+ hoeft af te halen. .

voor en achterkant case

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?