Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
shoppen

Samsung GALAXY S6 Edge+ covers

Vanaf 3 september as. is ie verkrijgbaar, de Samsung GALAXY S6 Edge+ en als je dit nieuwe Samsung vlaggenschip als pre-order hebt besteld weet je zeker dat ie donderdag ook echt op je ligt te wachten. Maar het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je je kostbare kleinood goed beschermt met een originele Samsung cover.

cover samsung galaxy S6 edge+

Bij Mobilefun.nl kan je terecht voor een scala aan covers (en andere accessoires) en als je deze vandaag bestelt heb je deze op tijd in huis.  Ik heb afgelopen weekend mijn Samsung hoesje besteld en dat is de officiële Samsung GALAXY S6 Edge+ Flip Wallet Cover. Ik heb gekozen voor een hoes die net alleen de achterkant maar ook de voorkant van de S6 Edge+ beschermd want in je tas heb je, bijv. door je sleutelbos, kans op krassen op je scherm.

cover samsung galaxy S6 edge+ open

De Samsung GALAXY S6 Edge+ Flip Wallet Cover heeft de zgn. Sleep/Wake functie. Dit houdt in dat als je de voorklep opent het apparaat onmiddellijk aan gaat en dus klaar voor gebruik is in minder dan een seconde. Wanneer je klaar bent, kan je de case gewoon sluiten en het scherm van je apparaat zal onmiddellijk uit schakelen en het apparaat zal worden gebracht in de zogenaamde slaapstand. Door dit te doen wordt de levensduur van de batterij verhoogt. In dit hoesje zitten ook een aantal ingebouwde credit card slots zodat je je pinpas, creditcard, ID, of treinkaartjes kunt opbergen en hoef je eigenlijk geen portemonnee of tas meer mee. En ook is deze case geschikt voor Qi draadloos opladen, dmv. de docks en accessoires die beschikbaar zijn, zonder dat  je hoes van je S6 Edge+ hoeft af te halen. .

voor en achterkant case
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?