You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Black+Decker Window Washer

Test; Black+Decker Window Washer

geschreven door Constance

De test van Black+Decker Steam Mop is afgerond en is ie ook al uitgeleend aan een van mijn buren. Zij willen zelf ook ervaren hoe de Steam Mop haar werk doet. Dus is het nu de beurt aan de Black+Decker Window Washer.

blackanddecker window washer

Ramen lappen is niet echt een van mijn grootste hobby’s maar je ontkomt er niet aan, zeker niet na de regenbuien van de afgelopen weken. Dus moest ik wel aan de slag, hobby of niet.

20150830_113023

 

Bijna iedereen lapt nog op de ouderwetse manier; emmer met sop of spirtus, zeem, spons en trekker. En dan is het resultaat wel dat je ramen schoon zijn, alleen blijven er altijd, bij mij in ieder geval, strepen, druppels of beiden op de ramen achter.

20150830_113157

20150830_113206

De Black+Decker Window Washer is een spons, zeem en wisser in-een. Het enige dat je moet doen is zorgen dat ie opgeladen is en dan kan je gelijk van start. Je vult het reservoir met schoon water en daarna gebruik je de, ingebouwde, spray.  Je sprayt je ramen, zeept ze in met bijgeleverde microvezel strip en daarna gebruik je de wisser. En doordat de wisser het water ‘opzuigt’ is het resultaat; streep- en druppelloze ramen. En je gooit het vuile, opgezogen, water gewoon weg en dat is alles.

20150830_113142

Nu heb ik in het verleden eens zelf zo’n automatische wisser geprobeerd maar dat was geen succes, want de wisser bewoog niet mee of de microvezel strip bleef niet goed zitten. En ook was het reservoir voor het vuile water niet echt heel groot, dus zat ie snel vol en was ie ook moeilijk te leeg te maken.

Je kunt de Black+Decker Window Washer niet alleen voor je ramen gebruiken, maar ook voor tegels en/of douchedeuren in de badkamer, maar ook als je ergens water of een andere vloeistof hebt gemorst zuigt ie dit moeiteloos op.

Conclusie; Evenals de Steam Mop is de Window Washer een (huishoudelijk) apparaat dat je eigenlijk altijd klaar voor gebruik, en bij de hand, moet hebben. Dweilen en ramen lappen zijn nu eenmaal geen klusjes waar je enthousiast van wordt (althans dit geldt voor mijzelf). Dus dan is het erg prettig, én handig, dat er apparaten zijn die je dit makkelijker maken.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uOtIO2199dg[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com