You are here: Home » Gadget nieuws » Lancering Kaspersky Internet Security 2016

Lancering Kaspersky Internet Security 2016

geschreven door Constance

Afgelopen woensdag heb ik het allernieuwste exemplaar van de Kaspersky Internet Security 2016 ontvangen (vanaf 3 september as. te koop). En omdat misschien niet iedereen weet wat zo’n softwareprogramma doet en kan ga ik hieronder het eea. uitleggen. De nieuwe Kaspersky Internet Security 2016 (Multi-Device) geeft bescherming aan 3 devices en is geschikt voor Android, iOS en Windows.

3D_KISMD_2016_3user_1y_mini_bs_DUMMY_UK_SH_print_cmyk_max

Zo ben je beschermd tegen virussen, spyware en worden banners en spam geblokkeerd en krijg je een waarschuwing voor gevaarlijke websites. Bij phising aanvallen wordt je privacy geblokkeerd waardoor je persoonlijke gegevens niet gestolen kunnen worden en ook wordt webcam spionage voorkomen. En tevens wordt je surfgedrag privé gehouden worden je persoonsgegevens niet vastgelegd (alleen op pc). De functie Private Browsing verwijdert alle gegevens die misbruikt kunnen worden uit het internetverkeer en rapporteert alle geblokkeerde verzoeken aan de gebruiker via een speciale invoegtoepassing (die beschikbaar is voor Mozilla Firefox, Internet Explorer en Google Chrome). Kaspersky Labs technologie verschilt van andere, in browsers opgenomen hulpprogramma’s. Het product doet meer dan uitsluitend verhinderen dat je word geïdentificeerd via cookie-bestanden, of sites waarschuwen dat ze geen data wensen te verstrekken waarmee personen kunnen worden getraceerd; het garandeert daadwerkelijk dat deze gegevens het apparaat niet zullen verlaten.

kaspersky-internet-security-multi-device

Ben je een online shopper? Dan is het wel erg belangrijk dat je dit veilig kunt doen en daarvoor biedt deze software ook bescherming. Je kunt veiliger online bankieren en wordt voorkomen dat je bank- en/of creditcard gegevens gestolen kunnen worden. (Alleen op pc en Mac.) Tevens zijn ook je kinderen beschermt, tegen online gevaren en ook voor websites met ongepaste inhoud en berichten in sociale netwerken (pc & Mac).

kaspersky-internet-security-2016

Aangezien het cyberdreigingslandschap voortdurend verandert, adviseert Kaspersky Lab gebruikers hun beveiligingsproducten regelmatig te updaten naar de nieuwste versies, om ervoor te zorgen dat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bescherming aanwezig zijn. Alle beveiligingsproducten van Kaspersky Lab voor thuis zijn inclusief gratis automatische updates en upgrades en kunnen op afstand worden beheerd via het persoonlijke My Kaspersky account.

En wil je een nog uitgebreide bescherming, incl. bescherming van je wachtwoorden en je backups? Schaf dan de Kaspersky Total Security Multi-Device aan.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com