Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Chalrose Saddlebag De Chalrose Saddlebag
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
shoppen

AntiChic tassencollectie

Het fashionmerk AntiChic heeft een bijzondere tassencollectie ontworpen, je kunt met elke tas nl. 2 kanten op; van stoer tot elegant.

antichic clutch

De AntiChic ‘Double’ tassen hebben 2 verschillende kanten waardoor de tas altijd bij je stemming en outfit past. De ene kant van de tas , zwart met een slangenprint, heeft een elegante touch en is stijlvol door eenvoud. De andere kant van de tas straalt pure glitter & glamour uit en is verkrijgbaar in twee verschillende, uitdagende kleuren: metallic groen en een zilveren roggenprint, die zich aanpast aan de kleur van je kleding.

antichic heuptas

En je kunt de tassen ook verschillende manieren dragen. Zo kunnen de tassen over je schouder of schuin gedragen worden, maar ook om je middel. En de ‘DoubleDutch’ is ook te dragen als een clutch, incl. bijpassende armband, en als versiering de bekende AntiChic strik.

antichic tas

 

De AntiChic ‘Double’ lijn bestaat uit vier lederen tassen in een zwarte slangen- en zilveren roggenprint/zwarte slangenprint en groen metallic. DoubleDutch is een kleine bonbonbag met goudkleurige ketting met 2 compartimenten en 2 ritsen. . DoubleDuty  is een enveloptas met goudkleurige ketting, over the shoulder strap en bracelet. Van elke tas is er een beperkte oplage aanwezig, dus op=op.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?