Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Alessandro introduceert 100% vegan nagellak Alessandro introduceert 100% vegan nagellak
shoppen

Test; SpaRituaL Bodyscrub

Jullie hebben al eerder een artikel kunnen lezen over het veganistische beautymerk SpaRitual. En ik heb nu weer nieuw product opgestuurd gekregen om te testen en dat is de SpaRitual Bodyscrub. De SpaRitual Bodyscrub is in 3 verschillende soorten en elk heeft haar eigen werking.

CloseYourEyes_SugarScrub

De Close Your Eyes Sugar Scrub (met de geur van Egyptische geranium) en de Infinitely Loving Sugar Scrub (met de geur van Chinese jasmijn) bevatten beiden gecertificeerde organische suiker kristallen en deze zorgen voor een milde reiniging van de huid en verwijderen zacht dode huidcellen, terwijl deze tegelijkertijd zorgen dat de vochthuishouding van de huid op natuurlijke wijze behouden blijft. De huid voelt na gebruik zacht aan, straalt en voelt vernieuwd.

InfinitelyLoving_SugarScrub

Test; Ik heb zelf de Sugar Scrub getest en deze scrub is echt een aanrader als je, net als ik, last hebt van droge, schilferige huid op je benen en armen. Je huid voelt na afloop weer heerlijk zacht en soepel aan en ook je bruine vakantiekleur blijft langer mooi.

De Initial Sand Scrub (met de geur van Indonesische gember) is een combinatie van fijne korrels wit Bora Bora zand en vulkanisch zwart zand (Rhoylite). De scrub reinigt op een zachte manier je huid en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en door de toevoeging van Marokkaanse arganolie en kokosnootolie blijft je huid gehydrateerd.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?