Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

wonen

Nieuwe collectie KOBO Soya candles

Er is een nieuwe collectie KOBO soya candles te koop, en deze serie kaarsen heet Lotta. En dit zijn pure, met de hand gemaakte geurkaarsen en zij bevatten de hoogste kwaliteit aan geuren en essentiële oliën en zijn prachtig verpakt. De verpakking zijn van de hand van de Zweedse designer Lotta Jansdotter.

LOTTA kobo

 

 

 

Alle KOBO Candles (60 branduren) zijn handgemaakt van pure soja en dus beter voor het milieu en de gezondheid.  En Lotta Jansdotter is de koningin van het detail. Haar patronen en dessins zijn als kleine plantjes die zich een weg naar boven banen en kleur geven aan het leven van alledag. Niet gek dus dat KOBO juist haar vroeg om de nieuwe collectie geurkaarsen vorm te geven en te voorzien van aansprekende verpakkingen. Deze kun je hergebruiken als ansichtkaart en bijvoorbeeld versturen naar de gulle gever van de kaars. De cups zijn vaatwasbestendig en herbruikbaar als serene witte kopjes of vaasjes.
De Lotta-collectie bestaat uit de volgende geuren:
Summer Linen
Forest Floor
Starry Night
Alpine Fern
Mountain Birch
Cloudberry
Swedish Martini
Citrus Quince

kobo candles
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?