Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December tip; vogels voeren, juist met Kerst December tip; vogels voeren, juist met Kerst
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Net-Echt betonlook tuinmeubelen Net-Echt betonlook tuinmeubelen
wonen

Boretti lanceert nieuwe buitenkeukens

Het keukenmerk Boretti lanceert een compleet nieuwe collectie Outdoor Kitchens (buitenkeukens) van Italiaans topdesign: Collezione Fuori. Deze Collezione Fuori bestaat uit vier nieuwe modellen; Ibrido, Ligorio, Maggiore en Barilo.

Ibrido-groot

Ibrido – barbecueën op echt houtskoolvuur. Het model Ibrido staat voor eenvoud in design en een verbazingwekkende veelzijdigheid in het gebruik. Zo combineert dit trendy outdoor model het gemak van grillen met het bakken op gas. Voor alle liefhebbers van barbecueën op echt houtskoolvuur – op de aparte houtskoolsectie – is  de Ibrido ideaal, terwijl de unieke matzwarte look perfect aansluit bij alle design fans.

Ligorio-groot

Ligorio is de design topper binnen de Collezione Fuori is de Ligorio. Elk detail van deze gasbarbecue is met zorg uitgevoerd, van het speelse tweekleurige front met Boretti fornuisknoppen tot en met het subtiel doorgevoerde horizontale lijnenspel in de handgrepen. Uitgevoerd in hoogglans zwart met roestvrijstaal is dit model gemakkelijk te
onderhouden. Gegarandeerd kookcomfort op een top design BBQ
voor een geslaagde culinaire avond. Ligorio Top is, net als zijn grote broer Ligorio, multifunctioneel en zowel aanvullend op een bestaande of nieuwe buitenkeuken, als op zichzelf te gebruiken.

Maggiore-groot

De Maggiore gasbarbecue is van top tot teen geïnspireerd op de Boretti designiconen bij uitstek, namelijk de fornuizen. De zwarte ovendeur aan de voorkant van deze BBQ is een elegante knipoog naar het unieke keukendesign van Boretti. Bijzonder is het ingebouwde kruidenrek, plus extra praktische opbergruimte, zodat verschillende gerechten van culinair topniveau in een handomdraai op tafel worden getoverd.

Barilo-groot (2)

Het authentieke design van de Barilo, 1,5mm dikke stalen wanden in strak mat antraciet, verwijst naar de rookvaten van weleer en staat garant voor een perfecte warmtecirculatie met een heerlijk stukje vlees of vis als resultaat. Deze solide vuurmeester is qua grootte ideaal voor een avond genieten met vrienden en familie, maar ook de echte houtskool barbecue liefhebbers kiezen voor dit nieuwe originele model.

Dat Boretti stiekem ook een pizza expert is, blijkt uit de veelzijdigheid van de apparatuur. Zo is de nieuwste trend het inzetten van de outdoor kitchen voor een heerlijke, originele pizza met een BBQ flavour. Zodra de pizza naar keuze gereed is om af te bakken, kan deze op de pizzaplaat geplaatst worden op de outdoor kitchen met gesloten klep. Na acht tot tien minuten is de homemade pizza met knapperige bodem klaar om geserveerd te worden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?