Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Meld je aan voor de  Fjällräven Polar 2017 Meld je aan voor de Fjällräven Polar 2017
  • Win een reis naar de USA met Teva sandalen Win een reis naar de USA met Teva sandalen
  • DUO zomercollectie schoenen DUO zomercollectie schoenen
  • Lichtgewicht zomerschoentjes van Crocs Lichtgewicht zomerschoentjes van Crocs
  • Versier je schoenen met Shoebeads Versier je schoenen met Shoebeads
  • Sam Edelman nu bij Kersting Shoes & Bags te koop Sam Edelman nu bij Kersting Shoes & Bags te koop
shoppen

Teva Original Summer

Afgelopen week ben ik terug gekomen van een heerlijke vakantie en toen ik thuis kwam lagen er een paar pakjes op me te wachten. En in 1 pakketje zaten een paar Teva Original Universal sandalen.

teva

Nu denk je misschien; “Teva, dat zijn die sandalen die lekker zitten maar niet echt vrouwelijk of mooi zijn!” De Original Universal Teva sandalen is het model waar het 30 jaar geleden allemaal mee begon en is inmiddels een echte klassieker. Maar Teva heeft de Original Universal een upgrade gegeven en de Original Universal Print serie uitgebracht. Deze modellen zijn heel stylish en trendy, ik heb nl. een paar met een snakeprint gekregen. En laat dat nu net een van mijn favoriete prints zijn, dus dit is een paar Teva’s die ik zeker ga dragen, naar het strand of tijdens een festival. Natuurlijk heeft ook dit paar de binnenzool van EVA die zich naar je voet vormt en geeft de buitenzool, gemaakt van duurzaam rubber, veel grip waardoor je niet snel uitglijdt.

teva-original-universal-printTeva heeft, net als vorig jaar, weer een speciale #OriginalSummer wedstrijd. Want is wat jouw ultieme zomergevoel? Deel jouw ultieme zomermoment op Instagram met de
hashtag #OriginalSummer en de meest originele #OriginalSummer foto van de week wint een paar Teva Originals. Uit de weekwinnaars kiest fanatiek Instagrammer, auteur en Youtuber Anna Nooshin uiteindelijk de ultieme #OriginalSummer foto. En de hoofdprijs is een US road trip, de plek waar het voor Teva ruim 30 jaar geleden allemaal
begon. Op Originalsummer.teva-eu.com vind je alle weekwinnaars terug en kan je
bovendien wat inspiratie opdoen voor jouw ultieme zomermoment!

teva summer

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?