Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Wacom Bamboo Stylus Duo2 Test; Wacom Bamboo Stylus Duo2
  • Leitz December cadeau’s Leitz December cadeau’s
  • Bamboo Stylus Fineline, Pen voor iPad Bamboo Stylus Fineline, Pen voor iPad
  • Test; Wacom Bamboo Stylus Fineline Test; Wacom Bamboo Stylus Fineline
  • Test; Bamboo Pad Test; Bamboo Pad
  • Samsung lanceert nieuwe GALAXY NotePRO en TabPRO Samsung lanceert nieuwe GALAXY NotePRO en TabPRO
ladygadgets

Olympus lanceert 2 nieuwe STYLUS camera’s

Olympus heeft haar STYLUS cameralijn uitgebreid met 2 nieuwe modellen; de STYLUS 1s en de STYLUS Tough TG-4.

ID: 18404Olympus heeft haar Red Dot-design winnaar nu nog verder verbeterd met een innovatief objectief, een nieuw design en is nog gebruiksvriendelijker. Net als zijn voorganger ziet de STYLUS 1s er goed uit en ligt ie lekker in de hand. Nieuwe textuur maakt het STYLUS vlaggenschip nóg verder af en tezamen met zijn volledig metalen behuizing straalt de robuustheid er vanaf. De STYLUS 1s mag dan wel compact zijn, maar zijn uitmuntende i.Zuiko Digital objectief streeft naar, en overtreft zelfs, de geavanceerde mogelijkheden en kwaliteit van instap DSLR-camera’s.

ID: 18185De nieuwe STYLUS TOUGH TG-4 is dé camera voor iedereen die veel actief buiten leeft en alle ervaringen op ongeëvenaarde wijze wil vastleggen in iedere omstandigheid, zonder zich zorgen te hoeven maken over zowel het licht als de apparatuur. De TG-4 is een robuuste allrounder met een f/2.0 lichtsterk objectief en 5x optische zoom. Hierdoor maakt u verbluffende, kleurrijke en ruisvrije foto’s in zelfs moeilijke lichtomstandigheden en tot 15m diepte. Olympus was de eerste echte pionier op het gebied van outdoor-proof camera’s. De TG-4 brengt datgene wat je mag verwachten van zo’n merk. De STYLUS TOUGH TG-4 is er in de kleuren zwart en rood.

ID: 18167

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?