You are here: Home » Home gadgets » Aladdin Papillon saladeschaal to-go

Aladdin Papillon saladeschaal to-go

geschreven door Constance

Het van oorsprong Amerikaanse keukenmerk Aladdin heeft, speciaal voor alle liefhebbers van salades, de Aladdin Papillon saladeschaal to-go bedacht.

aladdin-papillon-saladesetDeze unieke en praktische saladeschaal scheidt de dressing van de salade zodat de salade vers blijft en de croutons knapperig. De dressing kan in een kommetje aan onderkant van de saladeschaal worden gestopt. De Papillon saladeschaal van Aladdin is gemaakt van eCycle materiaal (100% gerecycled plastic) en is het ideale alternatief van de broodtrommel waarin salade wordt meegenomen. Met het handige kom-formaat van de saladeschaal eet je uit een echte saladeschaal. De vierkante deksel wordt optimaal gesloten aan vier zijden. De saladeschaal en het kommetje aan de onderkant zijn 100% lekvrij. Het product is vaatwasbestendig en heel eenvoudig schoon te maken.

papillon aladdin set los

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?