Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me
  • Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp
  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
ladygadgets

Google lanceert nieuwe functionaliteiten

De lente is meestal de tijd om je vakantie voor te bereiden en dat gaat gemakkelijker met een aantal nieuwe functionaliteiten die Google gelanceerd heeft. Zoals Google Flights, Google Translate, Google Street Art, Cast for Audio en de YouTube Music Awards.

Google-TranslateDe Google Translate app op Android en iOS is bijgewerkt, zodat je mobiele apparaat je nog beter kan helpen bij vertalingen. Met Word Lens kun je meteen de tekst vertalen met behulp van je camera. De vertaalde tekst is, als overlay, op het scherm te zien, en dat zelfs zonder datje een internetverbinding of dataverbinding hebt. Zo wordt het dus veel eenvoudiger te navigeren op het Italiaanse platteland met behulp van straatnaamborden of in een restaurant in Barcelona wat te bestellen.

google street artMet het Google Street Art Project kun je nu online meer dan 10.000 street art foto’s ontdekken. Zo bewonder je vanuit je stoel prachtige Gif-iti, street-art met animatie. Via Google Maps vind je locaties van kunstwerken en kun je alles te weten te komen over de makers en de geschiedenis ervan. Het leukste is natuurlijk om zelf op zoek te gaan naar een locatie van jouw keuze waar ook ter wereld, te beginnen in Amsterdam.

google musicMet Google Cast for Audio kun je nu je favoriete muziek heel eenvoudig afspelen over je speakers van bijvoorbeeld Denon, LG of Sony. Het werkt met nagenoeg alle apparaten,  Android-tablets en -smartphones, iPhones, iPads, Mac, Windows en Chromebooks, en kan je direct de muziek afspelen vanuit de apps die je al kent en het liefst gebruikt. Net als bij Chromecast is één druk op de cast-knop in je favoriete app voldoende om je muziek af te

Alvast de zon opzoeken tijdens deze druilerige start van de lente? Google Flights maakt het nu nog eenvoudiger om de juiste trip te boeken. Via de calendar-functie in Google Flights kun je per dag zien wat de laagste prijs voor tickets is. En wist je dat meer dan de helft van de mensen die een vlucht zoeken niet weten waar ze precies naartoe willen als ze beginnen te plannen. Met Google Flights kun je zoeken op bepaalde regio´s of landen zoals ´vluchten naar Spanje´. Selecteer de ´Ik doe een gok’-knop op de kaart en Google doet suggesties voor een plaats, op basis van populaire bestemmingen of je zoekgedrag uit het verleden.

Google heeft in Londen haar eerste fysieke winkel geopend. Met de Google Shop word je  een plek aangeboden waar je kunnt spelen, experimenteren en leren van alles dat Google te bieden heeft. Je kunt er bijv. Android toestellen en tablets vinden, Chromebook laptops, en Chromecast TV services. Ook worden er regelmatig lessen en events houden om iedereen te laten zien hoe men de devices kan gebruiken, naast tutorials over online security.

Op 23 maart jl. vond de YouTube Music Awards Show plaats waar een hele serie nieuwe en exclusieve muziekvideo’s en tracks werden gepresenteerd van enkele van de grootste en opkomende artiesten op YouTube. Ook Neerlands trots en talent Martin Garrix staat in de lijst met zijn track “Don’t Look Down” samen met Usher.

[youtube]https://youtu.be/nJSdYlAFKqA[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?