Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund
  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
  • Test; Dyson Supersonic haardroger Test; Dyson Supersonic haardroger
  • Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE
shoppen

Limited Edition ‘Kaviar Gauche for CATRICE’

Vanaf half juni t/m juli as. (en vanaf half mei t/m half juni in België) is de Limited Edition ‘Kaviar Gauche for CATRICE’ bij Kruidvat en Trekpleister te koop. En deze make-up collectie is bedacht voor alle bruiden maar is ook perfect voor liefhebsters van de exclusieve Bohemian Chic stijl.

Catrice-Kaviar-Gauche-Limited-Edition-1De Limited Edition “Kaviar Gauche for CATRICE” bestaat uit zachte pasteltinten en contrasterend grijs en zijn een ideale match voor de internationaal gerenommeerde Bridal Couture van Kaviar Gauche, die bekend staat om haar licht avant-gardistische en modern romantische stijl. De absolute highlight is de Gilding Eye and Face Palette met een totaal van zes oogschaduwen, twee contour poeders en een witte eyeliner. De verpakkingen met een kanten bloemdessin maakt van elk product een ware beauty must-have.

Catrice Kaviar Gauche For Catrice Gilding Eye and Face PaletteKaviar Gauche for CATRICE – Gilding Eye and Face Palette bestaat uit 6 oogschaduwen in fijne poedertinten voor een natuurlijke oogmake-up look; lichtlila, vrouwelijk roze en contrasterend grijs met een warme ondertoon. De matglinsterende oogschaduw is met de bijgeleverde applicator aan te brengen en te blenden. De witte eyeliner opent de ogen wanneer deze is aangebracht op de waterlijn of binnenste ooghoek. Bovendien bevat het palet 2 contourpoeders om je gelaatstrekken te benadrukken.

Catrice Kaviar Gauche For Catrice Blurring Powder PearlsKaviar Gauche for CATRICE – Blurring Powder Pearls zijn prachtige poederparels in licht nude en pastel tinten en deze zijn niet alleen mooi om te zien, maar hebben ook een beauty missie. Breng ze aan met een grote kwast en je teint wordt mooi egaal. De lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een mooie teint met een heldere gloed. De verpakking met decoratieve dop is ook een echt sieraad voor op je kaptafel.

KG_GentleLipGlossKaviar Gauche for CATRICE – Gentle Lip Gloss geven je lippen de perfecte kleur en glans wanneer je “ja, ik wil” fluistert. Gentle Lip Gloss is verkrijgbaar in zachtroze en abrikoos en heeft een lichte, transparante textuur.

KG_NailLacquerKaviar Gauche for CATRICE – Nail Lacquer in lichtroze, zacht lila, pastel abrikoos en warm grijs en naast de ultieme glans en lange houdbaarheid hebben deze nagellaken de romantische en moderne kleuren van nu. Warm grijs biedt een prachtig contrast in de delicate en vrouwelijke collectie. De roze- en lilatint hebben een stralende glans.

[youtube]https://youtu.be/wtVd7Zk8ZSI[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?