You are here: Home » Keuken » Joseph Joseph afval en recycling systeem

Joseph Joseph afval en recycling systeem

geschreven door Constance

Het eerste wat ik kon zeggen, na het zien van onderstaande Youtube filmpje was, WOW! Want Joseph Joseph heeft een nieuw afval en recycling systeem bedacht dat er niet alleen mooi uitziet maar ook hartstikke praktisch en handig is.

unnamed(4)Testman en ik doen keurig aan afvalscheiding. Zo staat er een (gratis af te halen) Jekko box, onderin het gootsteenkastje, voor oa. batterijen en lampen. Maar naast onze afvalbak groeit elke week een stapel met papier, plastic en glas. En dat staat reuze rommelig, maar je doet het wel voor een goed doel, nl. het milieu.

unnamed(1)Joseph Joseph heeft nu de oplossing; zij hebben de innovatieve Intelligent Waste lijn ‘Totum’ geïntroduceerd. Dit is een afvalsysteem heeft handige compartimenten waarin verschillende soorten afval kunnen worden gescheiden, op een handige en stijlvolle manier. Het Totum systeem ziet er strak en stijlvol uit en heeft handige compartimenten waar verschillende dingen ingedaan kunnen worden. De lades zijn gemakkelijk in en uit te schuiven en de ruimte wordt optimaal benut.
unnamed(2)Het algemene afvalcompartiment heeft 36 liter inhoud, de onderste la is ideaal om aparte dingen in te recyclen en is groot genoeg voor bijvoorbeeld glazen flessen. Zowel het algemene als het onderste compartiment hebben uitneembare bakken waardoor legen heel makkelijk wordt gemaakt. De uitneembare afval caddy is perfect om op het aanrecht te staan voor afval dat je tijdens het koken maakt. Zo heb je altijd een schone werkplek. De caddy zet je na het koken dan gewoon weer in de prullenbak, het past perfect, en in de deksel van het systeem zit een geur filter die nare geurtjes vermindert. Hierdoor hoef je niet een halfvolle vuilniszak weg te gooien door een vervelende geur, veel beter voor het milieu dus.

unnamed(3)Er zijn 2 modellen/maten; de Intelligent Waste Totum 60 en Intelligent Waste Totum 50. En je kunt verschillende accessoires bijkopen.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r2EtB1TF_hg[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?