You are here: Home » lifestyle nieuws » Boeket bloemen uit de automaat

Boeket bloemen uit de automaat

geschreven door Constance

Dol op het trekken van een kroketje uit de automaat? Sinds afgelopen week kan je ook een boeket bloemen trekken bij 24Flower op de NSDM-werf in Amsterdam want daar is de 1e bloemenautomaat van Amsterdam en omstreken geopend.

image-2015-02-09(1)24Flower heeft, speciaal voor alle bedrijven en bewoners op de NDSM-werf, de bloemenautomaat geïnstalleerd en uit die automaat kan je 24 uur per dag verse bloemen halen. De bloemenautomaat en bijbehorende winkel is een concept van 24Flower, van oorsprong tulpenkweker. Na verschillende succesvolle pop-up stores te hebben gehad in onder meer de Berenstraat, Rozengracht en Haarlemmerstraat, besloten de eigenaren van 24Flower.nl dat het tijd was om de NDSM-werf in Amsterdam Noord te verrijken met een bloemenwinkel- en automatiek. Denk dan aan tulpen, rozen, narcissenbollen, blauwe druiven, azalea’s en gemengde bloemstukken, je kan nu altijd een verse bos bloemen meenemen, voor jezelf of voor vrienden en familie.

image-2015-02-09(2)Bijzonder aan het concept van 24Flower is dat de bloemen, die uit eigen kas komen of rechtstreeks van andere kwekers, voorzien zijn van een versheid kleurcode sticker. Het is voor de consument daardoor transparanter welke kwaliteit bloemen gekocht kan worden. Groen staat voor “First Class Fresh” (€ 10) en houdt in dat de tulpen gegarandeerd 10 dagen zullen staan. Blauw staat voor “The Original Fresh” (€ 7) en houdt in dat je zeker nog 7 dagen van de tulpen kunt genieten. Oranje betekent “Too Fresh Too Trash” (€ 4) en garandeert nog 4 dagen plezier van het boeket. Terwijl bloemisten doorgaans erg veel bloemen weggooien omdat ze te oud zijn geworden, zorgt dit systeem ervoor dat 24Flower in hun pop-up stores 99.5% van de bloemen verkochten.

De bloemen van 24Flower worden verkocht in een speciaal door 24Flower ontwikkelde papieren draagverpakking met twee hendels. Op die manier kunnen mensen de tulpen gemakkelijk mee nemen en zelfs aan het stuur van hun fiets hangen. De verpakking is tevens geschikt als cadeauverpakking. In de winkel hangen de boeketten als een kledingstuk aan een hangertje wat een bijzonder beeld geeft. Ook de rozen van 24Flower hebben sinds kort een bijzondere omhulsel: een hangverpakking met dicht gevlochten touw.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com