Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Hausschwein van Marcel Wanders Hausschwein van Marcel Wanders
  • KLM recycled World Business Class interieur KLM recycled World Business Class interieur
  • Moooi in Milaan Moooi in Milaan
  • Senso vloer en ontbijt met Marcel Wanders Senso vloer en ontbijt met Marcel Wanders
  • Moooi-Gallery en DesignKaas! Moooi-Gallery en DesignKaas!
wonen

Graham & Brown Marcel Wanders behang

Het bekende Engelse behangmerk Graham & Brown werkt regelmatig samen met bekende ontwerpers zodat zij altijd bijzondere en creatieve behangen in hun collectie kunnen aanbieden. En sinds kort is de beurt aan de Nederlandse ontwerper, Marcel Wanders.

Marcel-Banner

Zijn behangcollectie heet ‘Illusions’ ofwel ‘droomwereld’ en dat komt dan ook naar voren in het behang want niets is wat het lijkt.

32-753 Wall Flower Limestone

Zo is Wall Flower opgebouwd uit geometrische wandtegels met bloemen waardoor het lijkt alsof je een echte tegelwand ziet.

Marcel Wanders heeft bij de behangtitels Dreams Come True  en Petit Papillon een persoonlijk tintje gegeven. Het botanische patroon vlinders van Petit Papillon verwijst naar de recente expositie van Marcel Wanders in het Stedelijk Museum, genaamd Pinned Up 25 Years of Design.

Graham&Brown_Forest_Muses

Marcel Wanders; “De Illusions-collectie is een expressie van levendige fantasie en sensualiteit die ik in mijn werk zoek. Met deze collectie wil ik het inlevingsvermogen van mensen prikkelen en maak ik van behang een meer driedimensionale ervaring.”

Graham & Brown biedt de gehele collectie van Marcel Wanders behang per rol aan.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?