You are here: Home » Shoppen » Mail & Win; sokkenbox van CR7 Underwear

Mail & Win; sokkenbox van CR7 Underwear

geschreven door Constance

CR7 Underwear is de naam van het ondergoed- & sokkenmerk van voetballer Cristiano Ronaldo. En hij heeft, samen met de bekroonde New Yorkse designer Richard Chai, de collectie ondergoed en sokken ontworpen.

RankinXRonaldo_CR7Underwear3De CR7 boxershorts, CR7 slips en CR7 sokken (voor mannen en jongens) hebben een luxe en sportieve uitstraling en is zo ontwikkeld dat het onder alle omstandigheden perfect blijft zitten. De jongenscollectie hebben felle kleuren en designs met knipoog naar Ronaldo’s nummer 7.

Nu mag ik, namens CR7, 5 CR7 sokkenboxen weggeven (twv. euro 30,- per stuk), dus dat is wel een erg leuk cadeau voor onder de boom.

8180-80-1_4packSockBox_7cmWat moet je doen om kans te maken op een van deze sokkenboxen? Geef, voor 19 december as., antwoord op deze vraag; In welk jaar is Cristiano Ronaldo uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld? Stuur je antwoord en adresgegevens naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?