You are here: Home » Audio & video » Tivoli Audio introduceert de PAL+ BT

Tivoli Audio introduceert de PAL+ BT

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik een Tivoli Audio fan ben, en er is weer een nieuw model geïntroduceerd, nl. de Tivoli Audio PAL+ BT en dit model heeft Bluetooth, DAB, DAB+, en FM en is daarmee gelijk het meest volledig uitgeruste lid van de PAL-reeks draagbare radio’s.

pal+ btDe PAL+ BT kan je vergelijken met een Zwitserse zakmes vanwege de vele mogelijkheden. Want de PAL+ BT heeft een Bluetooth-ontvanger, DAB+ en FM/ AM tuner, een auxiliary-ingang en een koptelefoonuitgang en ondanks dat is het toch een mooi compact model dat slechts 0,84 kg. weegt. Verder heeft de PAL+ BT een weerbestendige behuizing met rubberen afsluitingen tegen vocht en is ie voorzien van een oplaadbare batterij, waardoor hij geschikt is voor elke omgeving. De PAL+ BT is ontworpen voor multifunctioneel gebruik en optimale ontvangst, of dat nu bij het kampvuur is, op het aanrecht in je keuken of op het nachtkastje in je slaapkamer.

Naast functies als Bluetooth en DAB+ beschikt de PAL+ BT over twee onafhankelijke wekkers, waardoor deze ieder op verschillende dagen en op verschillende tijden kunnen worden ingesteld. En je kan kiezen om wakker te worden met de vooraf ingestelde wekkertoon of met hun favoriete radiozender. Ook kunnen de slaap- en snooze-functies worden aangepast.

kleuren tivoli audio PAL+ btDankzij de ingebouwde oplaadbare batterij, kan de PAL+ BT overal mee naartoe genomen worden, en gaat de ecovriendelijke ingebouwde NiMH-batterij tot wel 16 uur mee. Het opladen gebeurt automatisch, dus hoef je je PAL+ BT alleen af en toe aan de stroom te leggen. En door de ingebouwde batterij blijft de PAL+ BT mooi slank en is je batterij ook beschermd tegen vocht.

Het apparaat is gemakkelijk te bedienen; met de multifunctionele draaiknop kan het toestel worden in- en uitgeschakeld en kunnen het volume, de audiobron en het radiostation worden ingeregeld. De voorkant biedt vijf voorkeurzenders voor elke radio-frequentieband en maakt het mogelijk direct van zender te veranderen. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je de toonregeling, de verlichting en de wekkerfuncties instellen.

De Tivoli Audio PAL+ BT ligt nu in winkels in de kleuren Zwart, Blauw, Rood en Wit met een glanzende afwerking.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com