You are here: Home » Ladygadgets » Test; Philips Spotify multiroom speakers

Test; Philips Spotify multiroom speakers

geschreven door Constance

Met de nieuwe Philips Spotify multiroom speakers heb ik kennis gemaakt tijdens de IFA 2014 in Berlijn. Nu ben ik een echte Spotify fan dus deze speciale Spotify speakers trokken mijn aandacht. En ik ga de aankomende tijd beide modellen uitgebreid testen.

interiorWat houden de Philips Spotify multiroom speakers precies in? Je kunt deze speakers overal in huis neerzetten en als je je tablet, smartphone of desktop met je Spotify Premium account verbindt kan je je muziek beluisteren. En wil je partner, kind of huisgenoot in een andere kamer naar andere muziek luisteren? Geen probleem! Iedere speaker kan zijn eigen muziek afzonderlijk spelen. Wil je juist dat de muziek door het hele huis galmt? Ook dat is geen probleem. Je kunt de speakers koppelen om ze op hetzelfde moment exact dezelfde muziek te laten spelen.

spotifyDe Spotify speakers zijn de eerste audio-oplossing van Philips die speciaal is gericht op Spotify gebruikers. De speaker werkt met Spotify Connect. Zo kun je eenvoudig je muziek beheren met de Spotify-app via desktop, smartphone of tablet. Deze serie speakers bestaat uit twee modellen die beide een Spotify-afspeelknop hebben. Met één druk op de knop kun je dus overal in huis dezelfde muziek laten klinken. Ze werken namelijk met een aparte app waarmee je meerdere speakers groepeert tot één set. Je stelt dat één keer in en de volgende keer selecteer je gewoon weer die speakergroep in de Spotify-app. Om het apparaat te bedienen, heb je voortaan dus alleen nog maar je Spotify-app nodig. Je telefoon kun je gewoon blijven gebruiken (hoor je niks van via de speakers) en ook de batterij van je telefoon wordt niet aangesproken.

Stel: je loopt je huis binnen terwijl je naar je Spotify afspeellijst luistert via je telefoon. Je drukt dan gewoon op de Play-knop op de Philips Spotify multiroom-speaker en de muziek speelt automatisch verder via je speakers. Je mist niks en ook als je je telefoon niet bij de hand hebt, kun je met de Play-knop je laatst beluisterde nummers afspelen en verder bladeren door je playlist. Vervolgens loop je naar de woonkamer. Je drukt op de Spotify-knop op de speaker in de woonkamer, en direct wordt het nummer van de speaker in de gang overgenomen. Zo heb je meteen een geweldig, vol geluid op je hele verdieping.

De geavanceerde serie Spotify multiroom-speakers van Philips is uitgerust met technologie van Frontier Silicon, aanbieder van technologie oplossingen voor netwerkaudio. De serie Spotify multiroom-speakers van Philips bestaat uit twee modellen. De SW700M heeft twee drivers van 2,5 inch met compleet bereik en twee uitgebreide baspoorten voor een helder, natuurlijk geluid. De SW750M heeft twee tweeters en twee drivers van 3 inch met compleet bereik voor een gedetailleerd, krachtig, kamervullend geluid. Beide speakers zijn gecombineerd te gebruiken in verschillende ruimtes voor een echte ‘multiroom-beleving’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?