You are here: Home » Beauty » Test; CAPTION nagellak, 1 week later

Test; CAPTION nagellak, 1 week later

geschreven door Constance

Vorige week heb ik het artikel over de CAPTION nagellak geschreven, en met deze nagellak heb ik mijn nagels gelakt en ik wil mijn ervaringen met jullie delen, 1 week later!

caption nagellakDe CAPTION nagellak bestaat eigenlijk 3 lakken, nl. de Primer Base Coat, de nagellak zelf en tenslotte de topcoat (glanzend of mat). Nu denk je misschien dat het uren duurt voordat deze 3 (of 4) laklagen droog zijn maar niks is minder waar. Als je bij de laatste nagel bent met het lakken met de Primer Base Coat, kan de eerste nagel al in de kleur gezet worden. En ook deze laag is weer binnen 10 seconden droog, dus tijd voor de 2e gekleurde laag. En tenslotte gaat nog de topcoat erover en weer binnen 10 seconden is de laatste nagel kurk en kurkdroog.

vorige week

Nagels net gelakt op donderdagavond 31 oktober 2014

week later

Nagels 1 week later, zonder tussendoor opnieuw gelakt te hebben

Oké dat is een voordeel, je nagels zijn helemaal droog voordat je naar bed gaat maar dat is nog niet alles want de nagellak is ook nog eens hartstikke sterk. Ik heb mijn nagels vorige week donderdag gelakt en het is nu 1 week later en alles zit er nog op. De reden waarom ik de CAPTION nagellak eraf moet halen, is het feit dat ik een uitgroei krijg op mijn nagels en niet omdat de lak aan het bladderen is. En dat afhalen kan gewoon met nagellakremover, dus geen moeilijk gedoe met vijlen of andere martelwerktuigen.

Conclusie: Ik heb de nagellak gevonden die precies voor mij bedoelt is; je hoeft niet lang te wachten want hij is echt zo droog en hij blijft ook nog eens heel lang, en mooi, zitten. Dit is echt een top product!!!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com