You are here: Home » Fashion » Een handtas voor je hoge hakken

Een handtas voor je hoge hakken

geschreven door Constance

Ik ben, intussen bij jullie bekend, geen ster op het lopen op hoge hakken, dus zorg ik dat ik, altijd, een paar platte schoenen bij me heb zodat ik kan wisselen; laag naar hoog en terug.

tassen voorkant

En ik ben dus absoluut niet de enige vrouw die met dit ‘probleem’ worstelt, sterker nog in de Walhalla Tassen zitten vakken voor oa. je portemonnee, telefoon en sleutels en aan de zijkant, in een apart vak, kan je je pumps kwijt.  Dus je ga de deur uit op je ballerina’s of sneakers en eenmaal op je werk (of bij een ladies nightout) trek je je hoge hakken aan.

tassen inhoud walhalla tassen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com