You are here: Home » Eten & koken » Philips introduceert nieuwe keukenmachine

Philips introduceert nieuwe keukenmachine

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag ben ik bij de Philips najaarspresentatie geweest, waarin een aantal nieuwe apparaten bij geïntroduceerd op beauty, wellness en kookgebied. De aankomende weken ga ik deze nieuwe Philips apparaten bij jullie introduceren en ik begin met de nieuwe Philips keukenmachines.

philips keukenmachine

Het eerste dat opvalt aan deze Philips keukenmachines is het  unieke design, want de bovenkant heeft een zgn. ‘opendraaiende top’ waardoor je altijd goed in de mengkom kan kijken, ingrediënten kan toevoegen of gemakkelijk accessoires kan bevestigen of afnemen.
De ‘opendraaiende top’ kan daarna weer eenvoudig teruggeplaatst worden met één hand, zonder het gebruik van knoppen.

Door de planetaire mixbeweging, waarbij een voor- en achterwaartse beweging plaatsvindt in plaats van een cirkelvormige, bereiken de kneedhaak, garde en mengaccessoires alle delen van de mengkom, zodat de ingrediënten altijd gelijkmatig worden vermengd. De metalen kom heeft een 4 liter inhoud/1.300 gram deeg en dat is voldoende voor 2 broden of 4 grote pizzabodems. De ronde vormen maken schoonhouden heel eenvoudig, en de kom is dankzij de handgreep gemakkelijk los te klikken en schoon te maken. Je kan kiezen uit 7 verschillende snelheden.

Keukenmachine HR7958

De keukenmachines zijn inclusief een aantal accessoires, zoals een deeghaak, garde en klopper. Maar ook zijn een blender, foodprocessor en citruspers standaard. En zijn een vlees- en hakmolen optioneel te koop.

Er zijn 3 modellen;De Philips keukenmachine met kneedhaak, garde, klopper, blender, foodprocessor en citruspers in de kleuren wit/geel (HR7954) en kost  € 319,99.
De Philips keukenmachine met kneedhaak, garde, klopper, blender, foodprocessor, citruspers, vleesmolen en hakmolen in de kleuren wit/grijs (HR7958) en kost € 359,99. (Deze 2 modellen hebben een motor van 900W.)
En de Philips keukenmachine premium is er in antraciet metallic en heeft een 1000W motor, kneedhaak, garde, klopper, blender, foodprocessor, citruspers, vleesmolen en hakmolen (HR7978) en kost € 379,99.

Vanaf volgende maand zijn deze keukenmachines te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com