You are here: Home » Gadgets » Eastpak introduceert de Aminimal collectie

Eastpak introduceert de Aminimal collectie

geschreven door Constance

Eastpak roept alle modebewuste ‘urbanistas’ op om hun roofdierinstinct de vrije loop te laten en hun wilde kant te laten zien, want de Eastpak Aminimal collectie zorgt voor extra edge.

eastpak

Speciaal voor iedereen die van een wilde look houdt is deze stijlvolle en sophisticated collectie op het lijf geschreven. De Aminimal lijn is aangevuld met de Soukie, de nieuwe shopper en de Frick, een kleine maar fijne rugzak

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?