You are here: Home » Accessoires » Vogel’s DesignMount zijn er nu ook voor televisies

Vogel’s DesignMount zijn er nu ook voor televisies

geschreven door Constance

Heb je geen ruimte voor een tv-kastje of wil je liever je tv ophangen? De Vogel’s DesignMount is er nu ook voor televisies.
vogel's mount
De nieuwste wandsteun van Vogel’s combineert een luxueuze vormgeving met bewezen techniek. De DesignMount vouwt moeiteloos tegen de wand en laat een minimale ruimte vrij tussen de wandsteun en de muur. Hiermee hoeft de televisie dus nooit meer een ongewenst obstakel te zijn in de woon- of slaapkamer. Het frame is ontwikkeld met een sterke focus op de kwaliteit van afwerking. Daarbij is het frame geschikt voor televisies van 40-inch tot 65-inch (102-165 cm) met een maximaal gewicht van 30 kilogram.

In de kabelkolom, strak geplaatst tegen de wand, kunnen tot tien kabels en snoeren opgeborgen worden. Het ontwerp van de Vogel’s DesignMount is bekroond door twee van de belangrijkste designforums ter wereld; Red Dot en iF Product Design Award.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com