Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Klimaatbestendig, slim en eigentijds; dit zijn de tuintrends van 2019 Klimaatbestendig, slim en eigentijds; dit zijn de tuintrends van 2019
  • December tip; vogels voeren, juist met Kerst December tip; vogels voeren, juist met Kerst
  • Vaderdag gadgets cadeautips Vaderdag gadgets cadeautips
  • De Wiltfang tuinartikelen De Wiltfang tuinartikelen
  • Oplossing voor losse snoeren Oplossing voor losse snoeren
  • Design vogelhuis van Klaas Kuiken Design vogelhuis van Klaas Kuiken
ladygadgets

Vogel’s DesignMount zijn er nu ook voor televisies

Heb je geen ruimte voor een tv-kastje of wil je liever je tv ophangen? De Vogel’s DesignMount is er nu ook voor televisies.
vogel's mount
De nieuwste wandsteun van Vogel’s combineert een luxueuze vormgeving met bewezen techniek. De DesignMount vouwt moeiteloos tegen de wand en laat een minimale ruimte vrij tussen de wandsteun en de muur. Hiermee hoeft de televisie dus nooit meer een ongewenst obstakel te zijn in de woon- of slaapkamer. Het frame is ontwikkeld met een sterke focus op de kwaliteit van afwerking. Daarbij is het frame geschikt voor televisies van 40-inch tot 65-inch (102-165 cm) met een maximaal gewicht van 30 kilogram.

In de kabelkolom, strak geplaatst tegen de wand, kunnen tot tien kabels en snoeren opgeborgen worden. Het ontwerp van de Vogel’s DesignMount is bekroond door twee van de belangrijkste designforums ter wereld; Red Dot en iF Product Design Award.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?