You are here: Home » Eten & koken » METOD, de nieuwe keukens van IKEA

METOD, de nieuwe keukens van IKEA

geschreven door Constance

Vorige week ben ik aanwezig geweest bij de lancering van METOD, de nieuwe keukens van IKEA en de opvolger van het oude keukensysteem FAKTUM. Voor mij was METOD niet helemaal nieuw want ik had tijdens mijn IKEA trip vorig jaar al stiekem in (letterlijk) de keuken van IKEA mogen kijken en in Zweden stond METOD al in de winkels.

12_09_2013_1123_vaaka_cropped

METOD is de grootste assortimentswissel in de geschiedenis van IKEA. Het nieuwe keukensysteem bestaat uit slimme losse bouwstenen die op duizenden verschillende manieren zijn te combineren. Ongeacht stijl of afmeting. Zo geeft IKEA mensen de vrijheid om een keuken op maat te creëren en elke centimeter te benutten.

12_09_2013_0861

Iedereen droomt natuurlijk van een grote woonkeuken, maar de gemiddelde Nederlandse keuken is slechts tussen de 8 en 9 m2 en heeft een L-vorm; maw. het blijft schipperen met de ruimte. En daarom is het creëren van genoeg opbergruimte heel belangrijk en dan komt METOD in beeld want METOD biedt hulp met heel veel slimme opbergmogelijkheden. Over alles is nagedacht, zo zijn er opbergers voor servies en kruiden, maar ook voor afval en schoonmaakmiddelen. Achter de strakke deuren van METOD is alles weg te werken: van apparatuur tot meerdere lades.En METOD helpt verder om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Zo is het zelfs op 1.80 meter al mogelijk om een complete en functionele keuken te creëren. Ook een schuin plafond of een rare hoek is geen probleem, het kan allemaal met de losse elementen van METOD.

08_IKEA_METOD_PE390094

Je krijgt ook op de METOD keukens 25 jaar lang garantie en speciaal voor iedereen die een FAKTUM keuken heeft, je kan nog 2 jaar lang FAKTUM onderdelen krijgen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?