You are here: Home » Accessoires » Test; Teufel BT Bamster

Test; Teufel BT Bamster

geschreven door Constance

Begin juni heb ik, als vaderdag cadeautip, een artikel geschreven over de Teufel BT (Bluetooth) Bamster. En blijkbaar was dit een super tip want hij was, online, opeens uitverkocht. Intussen heb ik ook mijn testexemplaar opgestuurd gekregen (zelfs ik stond op de wachtlijst) en heb ik de Teufel BT Bamster kunnen testen.

bt bamster

De Teufel BT Bamster zit in een mooie, luxe, doos en het eerste wat opvalt dat deze doos zwaar aanvoelt. In de doos zit de BT Bamster, een oplaadsnoer en stekker en een gebruiksaanwijzing. De BT Bamster voelt zo zwaar aan omdat ie een aluminium buitenkant heeft en dat is voor gebruik in huis, tuin of balkon ideaal maar hierdoor neem je hem wat minder snel mee in je koffer of handbagage.

knopje teufel bt bamster

De BT staat voor Bluetooth en het verbinden met diverse merken smartphones en laptops verliep zonder problemen. Je kunt ook de BT Bamster aansluiten via de AUX-aansluiting, dmv. het bijgeleverde snoer. Er zit 1 kleine schakelaar, aan de achterkant, op de BT Bamster en hiermee kies je voor de Bluetooth – of AUX verbinding en met dit knopje schakel je de speaker ook weer uit.

knop teufel bt bamster

Aan de voorkant, op de Teufel BT Bamster, zit een grote knop, en met deze grote ronde knop kan je de Bluetooth verbinding maken (dan druk je op de knop) en als je aan de knop draait gaat het geluid harder of zachter. En als je, tijdens het beluisteren van je muziek, 1x op de knop drukt dan zet je het geluid op pauze. En als je een telefoongesprek krijgt, op je smartphone, dan kan je via de BT Bamster dit gesprek aannemen of weigeren, ook weer dmv. deze knop. Dus zelfs door ‘digibeten’ is de BT Bamster te bedienen en eenmaal opgeladen gaat de BT Bamster ong. 8 tot 9 uur mee

Teufel staat bekend om haar goede geluidskwaliteit en dat bleek wel toen Testman zijn playlist, op zijn Macbook, per ongeluk in mono afspeelde. Meestal geeft dat een dof geluid, maar dat was nu niet het geval, dus je begrijpt dat muziek beluisteren in stereo erg goed was. De ‘bass’ liefhebbers worden niet erg bedient, maar dat vinden we zelf eigenlijk geen bezwaar, je mist de bassen alleen bij harde rockmuziek. Maar dat draaien we niet dagelijks en anders zet ik toch mijn headset op.

teufel bt bamster

Conclusie; Teufel heeft met de BT Bamster een fijne Bluetooth speaker in haar collectie zitten, die stevig en solide aanvoelt. Ook het geluid is perfect, niet teveel bassen en een helder en fris geluid. Hij is zwaar en dat is tijdens huis en tuin gebruik geen bezwaar maar hierdoor zal ie misschien wat minder makkelijk meegaan naar het strand of je vakantieadres. (Ik miste nog een reistasje of stofzakje, als je de BT Bamster mee wil nemen.) En je kan, zonder enige verplichtingen, alle Teufel producten 8 weken lang proberen en als ie niet bevalt, stuur je de BT Bamster gewoon terug, zelfs na 8 weken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?