You are here: Home » Beauty » Mail & win; AVEDA Smooth Infusion Naturally Straight

Mail & win; AVEDA Smooth Infusion Naturally Straight

geschreven door Constance

Jullie hebben kunnen lezen dat ik afgelopen woensdag kennis heb gemaakt met de producten uit de AVEDA Smooth Infusion serie. Ik heb intussen zelf al een paar dagen de producten gebruikt en mijn haar is nog steeds pluisvrij en glanst erg mooi. Mijn eigen haar is behoorlijk steil maar nu is het echt steil en zonder dat het slap aanvoelt.

smooth infusion ingredienten

Nu heb ik een leuke verrassing voor alle lezeressen van shoppen.blogo.nl want ik mag 5 tubes AVEDA Smooth Infusion Naturally Straight(elk tvw. euro 28,00) weggeven. AVEDA Smooth Infusion Naturally Straight is het nieuwste product uit de Smooth Infusion haarverzorgingslijn.

AVEDA smooth infusion

Wil je een kans maken op een van deze AVEDA producten, geef dan antwoord op deze vraag; ‘Uit hoeveel producten bestaat de Smooth Infusion serie?’ Mail je antwoord, voor 6 juli as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en vermeld ook je naam en adresgegevens.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. (En de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com