You are here: Home » Fashion » Nieuwe Morado tassencollectie

Nieuwe Morado tassencollectie

geschreven door Constance

Tropische badplaatsen en beachlooks hebben het Nederlandse merk Morado geïnspireerd voor hun spring/summer collectie 2014. Morado heeft een nieuwe serie tassen waarin gekozen is voor een combinatie van felle kleuren met zachte tinten. Elke tas is voorzien van een kleuraccenten en deze zijn verwerkt in stiksels, labels of ritsen.

Morado

Nieuw in deze collectie is de combinatie van rustige zand- en roze tinten met felle kleuren.Naast het bekende kwalitatieve leer heeft Morado deze collectie gewerkt met geweven stoffen en python leer. Dit leer werd in eerdere collecties al gebruikt voor de evening clutches en is nu toegevoegd aan purses, iPad covers en een grote tas.

Morado wordt verkocht in een selectie Nederlandse winkels en via de eigen webshop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com