You are here: Home » Accessoires » Test; Thule Chasm duffelbag

Test; Thule Chasm duffelbag

geschreven door Constance

Het merk Thule staat vooral bekend om haar fiets- en dakdragers, maar wist je dat Thule ook hele mooie, en handige, reistassen heeft.

Thule_Chasm

Testman en ik zitten dus momenteel op Ibiza en we hebben ook de Thule Chasm (maat M, 70n liter) meegenomen. DeThule Chasm is een zgn. duffel bag en is er in verschillende maten: van extra small (27 liter) tot extra large (130 liter). Doordat de Thule Chasm heel veel vakken heeft is ie perfect voor verschillende reizen, hij kan mee op een citytrip maar ook voor een backpack vakantie is ie ideaal.

thule rugzak

De Chasm (in 5 verschillende kleuren) is te dragen als schoudertas maar ook als rugzak en de draagriemen zijn op te bergen aan de zijkanten van de tas. Verder is het materiaal waterafstotend en kan je de tas ook vastmaken, dmv. de daisy chain bevestigingspunten, aan een dakdrager of kan je allerlei dingen aan de Chasm vastklikken.

Mijn model kan gewoon mee in het vliegtuig (als handbagage) en wordt nu gebruikt als strandtas, maar tijdens vlucht was mijn laptop (en andere breekbare spullen) ook goed beschermd want de bodem is gewatteerd.

thule chasm opbergtasje

En als je de Thule Chasm niet nodig hebt, rol hem gewoon op en past ie weer precies in het bijgeleverde opbergzakje en neemt ie totaal geen ruimte in.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?