You are here: Home » Shoppen » Update; NewFysic. Ben ik al bikiniproof?

Update; NewFysic. Ben ik al bikiniproof?

geschreven door Constance

Gisterenavond had ik weer mijn wekelijkse weegmoment bij NewFysic in Hilversum. Vorige week was ik iets aangekomen, en hield ik vocht vast maar ik was wel vetmassa kwijt.

NewFysics

Dus ik was heel benieuwd hoe de zaken er nu voor stonden. En het resultaat was; 1,3 kilo lichter en 1,1% minder vet. Nog steeds hetzelfde vwb. het vocht; 1,4 kilo meer dan op 21 maart (dus eigenlijk mag ik dit ook van mijn totaal gewicht afhalen).

Conclusie; ik ben nu vanaf 7 maart bezig met NewFysic en ik kom al aardig in de buurt van het vetpercentage dat ik mag hebben, evenals mijn ideale vetmassapercentage. Verder is mijn metabolische leeftijd al met 6 jaar gezakt en is ook mijn BMI 0,5 gezakt. En dat terwijl mijn gewicht maar 1,7 kilo is gezakt.

En het leuke is dat mensen die mij een tijdje niet gezien hebben vragen; ‘ben jij zo afgevallen?, wat zie jij er goed uit!, wat ben je slank, hoe is je dat gelukt?’

Volgende week zondag vertrek ik naar Ibiza dus de bikini mag aan maar volgende week vrijdag heb ik, voordat ik op reis ga, nog een weegmoment en gaat NewFysic natuurlijk met mee.

index

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?