You are here: Home » Accessoires » Logitech toetsenbord voor Smart TV

Logitech toetsenbord voor Smart TV

geschreven door Constance

Speciaal voor iedereen die een Smart TV heeft komt Logitech met het Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830.

illuminated-living-room-keyboard

Het oplaadbare toetsenbord beschikt over verlichte toetsen, een geïntegreerde touchpad en een verbeterde wireless verbinding, waardoor het mogelijk is om zelfs in het donker vanaf de bank of in bed te typen.

De verlichting van de toetsen van het Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 wordt automatisch gedimd of helderder afhankelijk van de hoeveelheid licht in de kamer en hierdoor kan je altijd de juiste toetsen vinden. Bij het typen worden de toetsen automatisch verlicht en wanneer je stopt met typen schakelt de achtergrondverlichting zich na een aantal seconden vanzelf uit om energie te besparen.

Het toetsenbord is compact, lichtgewicht en beschikt over soft-feel-toetsen die zijn geoptimaliseerd voor het bedienen van media en entertainment. Verder heb je tot maximaal 10 meter afstand een perfecte verbinding en kan je het toetsenbord opladen dus geen ‘gedoe’ meer met batterijen. Het Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 biedt de functies van het traditionele toetsenbord en een afzonderlijke muis in één. Het touchpad is glad met een nauwkeurige cursorcontrole. Door de afgeronde zijkanten is het toetsenbord makkelijk vast te houden en kan het ook verticaal opgeborgen worden, waardoor ie weinig ruimte inneemt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com