You are here: Home » Ladygadgets » Cuisinart lanceert een design Juicer

Cuisinart lanceert een design Juicer

geschreven door Constance

Speciaal voor iedereen die dol is op zelfgemaakte sapjes is er goed nieuws, want Cuisinart komt met een gloednieuwe Juicer. Eentje die straks niet meer weg te denken is uit jouw gezonde levensstijl en keuken.

cuisinart juicer

Fit zijn, powerfood en gezond eten zijn dé trends van 2014. Dus hou je van gezond, makkelijk en snel dan is deze compacte Juicer echt iets voor je. Je maakt moeiteloos een heerlijk, verse en gezonde sapjes. De Juicer is niet alleen een essentiële tool bij een gezonde levensstijl, met het mooie design wordt het apparaat hét pronkstuk van jouw keuken. Dus geniet van al het goede dat de natuur heeft te bieden en varieer met heerlijke groenten en fruit van het seizoen.

De Cuisinart Juicer heeft een XL vulopening en daardoor kan je elk stuk groente of fruit persen, tot een halve liter sap per keer. Bovendien reinig je de Juicer in een handomdraai met de handige reinigingsborstel en zijn de losse onderdelen geschikt voor de vaatwasser.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com