You are here: Home » Eten & koken » Bespaar met Cashback shoppen

Bespaar met Cashback shoppen

geschreven door Constance

Wil je weten hoeveel je kan besparen met Cashback Shoppen? Hieronder staat een verslag van een heavy cashback shopper, want als je het niet doet ben je een dief van je eigen portemonnee.

shopkorting
Gedurende de gehele recessie heb ik zo’n 1300 euro bespaard door gebruik te maken van cashback shoppen. Het is voor mij een vaste manier geworden om voordeliger te shoppen want ik wil niet afdoen aan de kwaliteit van mijn leven en shoppen is nu eenmaal m’n grootste hobby. Je moet jezelf weleens belonen, vooral als je fulltime werkt en daarbij er fit, fris en representatief wil uitzien. Het cashback-platform Shopkorting gebruik ik nu zo’n drie jaar en ik doe hier per maand zo’n twintig bestellingen. Je kunt dus wel zeggen dat ik een heavy user ben. Per keer bestel ik verschillende items, vooral in de categorie mode en persoonlijke verzorging. Schoenen zijn mijn favoriet en ik bestel hier vaak als ik op zoek ben naar cadeautjes voor familie en vrienden.

Als gepassioneerde en moderne shopliefhebber zou ik iedereen aanraden om te gaan cashback shoppen. Ten eerste omdat je gegarandeerd een concrete beloning in de vorm van korting krijgt. Dit is met andere aanbiedingen wel anders. Hoe vaak wordt er niet een wortel voor je neus gehouden: bij aankoop van bijvoorbeeld een (gezondheid)artikel of bij het nemen van een (kranten)abonnement, kun je een kleine prijs zoals een (merkloze) digitale camera, een smartphone of een grote prijs zoals een auto winnen en vervolgens hoor je nooit meer wat, omdat al die prijzen wellicht fictief zijn geweest. Bij cashback shoppen weet je van tevoren welke korting je krijgt, en die krijg je vervolgens ook daadwerkelijk. Het is dus heel transparant en eerlijk. Daarnaast heb je een heleboel webshops overzichtelijk bij elkaar op het cashback-platform. Het bespaart je dus de tijd die het kost om te surfen naar allerlei internetaanbieders. Bovendien weet je bij aanbieders die je zelf op internet vindt niet of ze betrouwbaar zijn en of ze wel echt de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. Misschien hebben ze gewoon een goede positie bij Google ingekocht en staan ze daarom bovenaan. Ik vind het ook fijn dat ik hier de leveranciers vind die mij aanstaan; een aantal van mijn lievelings- en kwaliteitsmerken is geregistreerd bij Shopkorting. Dankzij Shopkorting doe ik tevens nieuwe (shop)inspiraties op en neem kennis van (voor mij) nieuwe leveranciers van diverse producten. Met reclames op tv of internet krijg je altijd maar wat voorgeschoteld

shopkorting.
Ik koop sowieso liever online dan in de fysieke winkel, waar je eerst een parkeerplek moet vinden, in een (lange) rij moet gaan staan om af te rekenen en vervolgens handenvol parkeergeld kwijt bent (om maar te zwijgen over de slechte weersomstandigheden, de drukte in de winkels, chagrijnige en/of onbekwame winkelmedewerkers en al die stress die je daarbij komt kijken). En je ontvangt gedurende het hele jaar korting, je bent dus niet afhankelijk van de sale. Vanuit m’n luie stoel shoppen, overdag of midden in de nacht, het gemak dient de mens. Het verzenden is steeds vaker gratis. Een belangrijk voordeel is ook dat je geen risico loopt, want betalen kan onder meer via je credit card en de leveranciers zijn door Shopkorting voorgeselecteerd. Zij zijn als het ware een tussenpersoon, waardoor ik meer vertrouwen heb in webshops die bij hen zijn aangesloten.

Natuurlijk zijn er ook wel enkele nadelen te ontdekken. Bijvoorbeeld dat je 48 uur moet wachten totdat je bestelling door het cashback-systeem is geregistreerd en je terugstorting wordt geactiveerd. Of dat je soms een aanbieding al in de nieuwsbrief van een aangesloten webshop ziet, nog voordat deze aanbieding bij Shopkorting actief is. Maar deze nadelen wegen niet op tegen de vele voordelen.

Op zich zou ik graag wat meer persoonlijke aanbiedingen willen ontvangen van vooral mijn favoriete webshops, bijvoorbeeld van schoenwinkels, ze weten immers dat ik geïnteresseerd ben in nieuwe trends. Ook zou ik het leuk vinden om beloond te worden met bijvoorbeeld een nog hogere korting als ik veel aankopen tegelijk doe of met een leuke attentie om mij als trouwe klant te bedanken. Persoonlijke waardering vind ik überhaupt fijn. Ook als de recessie voorbij is blijf ik cashback shoppen: het is voor mij een leuke bezigheid, een soort sport. Ik heb er plezier in en als ik het niet doe ben ik een dief van mijn eigen portemonnee.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com