You are here: Home » Beauty » Test; ARTDECO make-up producten

Test; ARTDECO make-up producten

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag heb ik uitgebreid kennis gemaakt met het gehele make-up assortiment van het Duitse merk ARTDECO. ARTDECO (exclusief in Nederland bij Douglas te koop) heeft een zeer compleet assortiment met een brede selectie aan modieuze lipproducten, oogproducten, nagellakken en de mooiste foundations voor een “flawless” look.

Beauty Box Quattro

In mijn goodiebag zaten de toppers van ARTDECO, nl. het Mozaïek oogschaduwsysteem, de Nail Lacquer, een Perfect Color Lipstick, een Angel Eyes Mascara, de High Precision Liquid Liner, de Perfect Teint Concealer, de Eyeshadow Base, Magic Fix en de Lash Grow Activator. Momenteel test ik de Angel Eyes Mascara, de Eyeshadow Base en de Magic Fix. (Mijn ervaringen volgen later deze maand.)

ARTDECO staat synoniem voor hervulbare producten waarvan het Mozaïek Systeem de ultieme bestseller (al in 1985) is geworden binnen het ARTDECO assortiment. De oogschaduw range werd in zeer korte tijd het hart van ARTDECO en heeft de oogschaduw markt compleet veranderd.

De Artdeco Nail Lacquer bevat een gepatenteerde, revolutionaire formule. Keramische deeltjes in combinatiemet de gepatenteerde formule en polymere geeft de nagellak een optimale textuur, perfecte dekking, langdurige fixatie en kleurrijke perfectie. Deze elementen maken het tegen gaan van gechipte nagels mogelijk waarbij de nylon vezels zorgen voor een gelijkmatige kleurdekking. De Artdeco Nail Lacquer zijn formaldehyde-vrij.

De handige en uitermate makkelijke Eye Designer applicator met twee applicators maakt het voor iedereen mogelijk een persoonlijke combinatie te maken en te kiezen uit het brede assortiment aan kleuren. De applicatoren zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van rubicall latex; ideaal voor gevoelige plekken rondom de ogen. Het springveer systeem zorgt
ervoor dat de applicator goed blijven zitten en zorgt voor een zeer schone, precieze en professionele applicator. Met de smalle applicator van ARTDECO, is het gemakkelijk dunne lijntjes en accenten aan te brengen waarbij de brede applicator het mogelijk maakt in een keer het ooglid te voorzien van een laagje oogschaduw. De Eye Designer oogschaduw is langhoudend en blijft niet in de rimpeltjes van het ooglid plakken.

Lip Brilliance 58

Perfect Color Lipstick heeft een perfecte kleurdekking en een hoog glans gehalte. De Perfect Color Lipstick is een voedende lipstick met hoge pigmentatie en een romige textuur, ideaal in combinatie met de ARTDECO Magic Fix. De soepele Perfect Color Lipstick zorgt voor een gelijkmatige kleurdekking, langdurig fixatie vermogen en een zijdezacht gevoel. De toegevoegde Vitamine E beschermt tegen vocht verlies. De metalen case beschermt de stick tegen smelten bij blootstelling aan warmte.

Angel Eyes Mascara Open

De Angel Eyes Mascara heeft een speciaal gevormd, high-tech borsteltje. De haartjes op het borsteltje zitten dicht op elkaar en hebben verschillende lengtes waardoor elke wimper wordt meegenomen en zorgt voor een perfecte separatie. Het dunnere uiteinde zorgt voor de kortere wimpers, terwijl de bredere kant van het borsteltje volume en lengte creëert in de buitenste ooghoek. De mascara is parfum vrij en te gebruiken bij gevoelige ogen en/of het dragen van contact lenzen.

Met de High Precision Liquid Liner kan je gemakkelijk de dunste lijntjes zetten. De Eyeliner bevat carbon black pigmenten voor een intens diep zwarte kleur. De premium high-tech brush is gemaakt van de fijnste vezels die samen de fijne en flexibele punt vormen.

Perfect Teint Concealer met licht reflecterend pigment dekt de schaduw lijntjes en rimpeltjes rondom de ogen voor een egalere frisse blik. De lichte en prettige textuur is waterafstotend en langhoudend. De borstel applicator met het praktisch roterende mechanisme zorgt voor precisie en maakt het makkelijk aan te brengen.

Eyeshadow Base

Eye Shadow Base heeft een zachte, romige consistentie hetgeen voorkomt dat oogschaduw in de rimpeltjes van het ooglid blijft zitten. De Eye Shadow Base zorgt ervoor dat oogschaduw poeder extreem lang blijft zitten, versterkt het pigment uit de oogschaduw en maakt het aanbrengen makkelijker. De Eye Shadow Base kalmeert rode huid met bisabolol en neutraliseert de kleur van het ooglid. De Vitamine E heeft een beschermende en verzorgende werking voor de gevoelige huid rondom de ogen. Bruikbaar bij alle soorten oogschaduw en vrij van
dierlijke ingrediënten.

ARTDECO staat ook bekend om haar assortiment aan unieke producten die kleine problemen verhelpen, de langdurige fixatie van de basisproducten vergoten of zelfs de meest extravagante consumentenbehoefte vervullen. De Eyeshadow Base is uitgegroeid tot een absolute bestseller maar dit kan ook gezegd worden van de unieke Magic Fix, the Hot Chili Lip Booster, de uitgebreide Camouflage Concealer range, de Lash Growth Activator, de selectie aan
kunstmatige en permanente wimpers, premium kwasten en nog veel meer producten.
Magic Fix
Magic Fix wordt door je lipstick opgenomen als een onzichtbaar schild. Magic Fix bevat namelijk natuurlijke ingrediënten waarmee je afgeven van je lipstick en vervagen van de kleur voorkomt. Magic Fix maakt je lipstick waterproof waarbij de essentiële oliën zorgen voor een voedende boost. Bergamot olie, met zijn fruitige, warme aroma biedt een gebalanceerd effect waarbij de Lavendelolie met zijn bloemrijke aroma en houten ondertoon rust geven.

Lash Growth Activator geeft je dikke, sterke en langere wimpers in slechts 4 weken! Externe factoren zoals schadelijke uitlaatgassen en krachtige oog make-up reiniger kunnen ervoor zorgen dat wimpers nauwelijks hun werkelijke lengte behalen. De nieuwe, innovatieve wimperbalsem versterkt de wimpers van binnenuit. De transparante textuur van de Lash Growth Activator – Night Repair Balm bevat een voedend en versterkend multi-actief complex gemaakt van peptide en een natuurlijke bio-energie wat direct op de wimpers werkt en de wimpers vergroot met wel 200% in een maand tijd (bij dagelijks gebruik)! De geniale, extra zachte applicator is ideaal om de balsem vanaf de wortels tot aan de puntjes aan te brengen. Lekker makkelijk in gebruik voor je gaat slapen en vrij van minerale oliën.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?