You are here: Home » Home gadgets » HEMA meegroeikinderstoel

HEMA meegroeikinderstoel

geschreven door Constance

Oké, ik geef eerlijk toe, een meegroeikinderstoel is geen gadget, maar toch wil ik jullie deze kinderstoel niet onthouden. De reden is; hij is lekker gemakkelijk in elkaar te zetten en ziet er ook nog eens mooi uit.

45630000a

Deze handige meegroeistoel (in grijs en limegroen) is gemaakt van zacht materiaal dat goed afneembaar is en je kan hem zonder gereedschap in hoogte verstellen. Er zit een extra groot blad bij, een stoelverkleiner en een driepuntsgordel. De kinderstoel is helemaal door Hema ontworpen en voldoet aan alle wettelijke eisen voor kinderstoelen. Hij kan gebruikt worden vanaf het moment dat je kind zelfstandig kan zitten en daarna tot 3 jaar oud. De zitting van de meegroeistoel is gemaakt van een speciaal kunststof en hygiënisch. Het gatenpatroon in de rugleuning is voor de ventilatie en je kan de kinderstoel met blad gebruiken, maar je kan hem ook zonder blad aan de eettafel schuiven. De stoel kan erg gemakkelijk in elkaar gezet worden bijv. als je kind gegroeid is, hoef je geen gereedschap te gebruiken. Ook de beugel, om  het blad te bevestigen, en de stoelverkleiner kunnen makkelijk op en van de stoel gehaald worden.

45630001

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Lidy 15 januari 2018 - 17:05

Hoe haal ik de bekleding eraf? Om te wassen?

Reageer
Constance 15 januari 2018 - 17:08

Hi Lidy, ik heb geen idee. Ik zou contact opnemen met HEMA voor meer informatie

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?