You are here: Home » Badkamer » Badkamer renoveren, badkamer tips.

Badkamer renoveren, badkamer tips.

geschreven door Constance

industriele badkamer

Axor, het designermerk van Hansgrohe   heeft dan iets nieuws voor je. De Axor collecties. Ontworpen door Phoenix Design, Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola, Ronan en Erwan Bouroullec, Front en Nendo

Axor_ShowerPipe_by_Front_Chrome

De nieuwe Axor douches designed by Front maken de technische aspecten van het douchen zichtbaar.Techniek die normaal verborgen blijft – buizen, fittingen en afsluiters – verandert  in elegante designobjecten. Zo ontstond bijvoorbeeld uit een eenvoudige trechter een goed geproportioneerde hoofddouche.

Trechter

De Axor douches passen in allerlei omgevingen: van de gerenoveerde oude badkamer tot aan de moderne loft. De creatieve geesten achter de Zweedse designstudio Front zijn Sofia Lagerkvist, Charlotte von der Lancken en Anna Lindgren.

Een mooie trend in de badkamer wat weer eens wat anders is.

Lizette Zeef, De InterieurTipgever styliste regio Zuid Holland

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Badkamer renovatie 10 september 2015 - 14:11

Goede tips!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com